Tja, je wil iets en wat kies je dan?? Schminken? Nee al gedaan! Euh… cursus boekhouden? Nee ook al eens gedaan! Cursus Reiki? Nee ook al gedaan.. misschien cupcakes versieren dan? Nee… wat ga je dan doen? Nou… ballonvouwen, dat is het geworden!

Vorige week dinsdag was het zover, ik heb zelfs de OR vergadering van school ervoor afgezegd, deze workshop stond per slot van rekening al een poos gepland! We zouden in Ede gaan ballonvouwen, ballonnen en pompje werden besteld destijds en die zouden we direct krijgen.. prima!

Mijn zusje en ik vertrokken richting Ede… daar aangekomen op zoek naar de plek waar het zou zijn, aangezien het een huis, met winkelruimte(tje), showroom en werkplaats is was het even zoeken! Maar we hebben het gevonden. Eenmaal binnen lekker een bakkie koffie en wachten op de rest (zoals gewoonlijk waren we weer eens (erg) optijd).

Nou, het was echt grappig om te doen!! Iedereen met hele scheve bekkies met die ballonnen, want stel je voor dat de ballon knapt, dus ballonnen opblazen met het pompje (geloof je met je mond lukt werkelijk niet met deze ballonnen), dan die dingen vouwen… inmiddels heb ik er wel vertrouwen in maar die eerste paar ballonnen, nee echt niet! Maar het is grappig om te doen, nu nog op jacht naar een boekje maar voor nu gaat het wel goed!

Zus en ik hebben inmiddels een beertje in een palmboom gemaakt, een bloem, zwaard, een lieveheersbeestje/schildpad en heb ook een giraffe geprobeerd uit mijn hoofd… maar kan beter laten we maar zeggen 🙂

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge