Heb er niet veel over geschreven op mijn blog, maar met de organisatie waar ik vrijwilligerswerk doe hebben we meegedaan met de Kroonappeltjes van het Oranje Fonds, we zijn helemaal tot in de finale gekomen en hebben veel mooie dingen meegemaakt. We hebben een intensieve periode gehad en veel gedaan, mooie mensen ontmoet, maar vandaag toch wel een hoogte puntje! 

Op weg, op naar het Paleis op de Dam

Vanmorgen om 8.15 uur reden pa en ik weg vanuit Wageningen en om 09.40 uur stapte we uit de auto. Ja, ja toch maar met de auto (TIP: NIET doen hoor, tjonge leuk heel dichtbij maar wat een geld.. *slik*). En met de trein stap je evengoed dichtbij uit en ben je er ook zo!

Maar goed vanuit de auto even koffie gedronken ergens en toen door naar het Paleis op de Dam!

Het Paleis op de Dam

Nog voor het Paleis op de Dam kwamen we al bekende tegen die we in de loop van het kroonappeltjes traject hebben ontmoet. Eerst even elkaar bijpraten en gedag zeggen, toen door naar de eerste controle! Na de eerste controle stonden we vlak voor het Paleis, dus foto tijd!
Wat een mooi en groot gebouw!! Nog nooit was ik er geweest en dat als 'Hollander'...
Wat een mooi en groot gebouw!! Nog nooit was ik er geweest en dat als ‘Hollander’…

Na eventjes te hebben gewacht kunnen we naar binnen, weer controle! Binnen jassen ingeleverd en na een korte wandeling door het paleis kwamen we op de locatie waar er koffie, thee en koekjes waren. Niet veel later mochten we doorlopen naar de zaal waar de uitreiking plaats zou vinden.

Een grote, prachtige ruimte waar vierhonderd mensen konden plaatsnemen, genodigden en pers. We konden vrij ver vooraan zitten waardoor we alles best goed hebben kunnen zien en meemaken, blijft bijzonder!

Informele receptie

Na de officiële gelegenheid was er een informele receptie in het bijzijn van het koninklijk paar en prinses Beatrix. Daarnaast waren er veel mensen van de hofhouding en allerlei ‘aanhang’.
Toen we vertrokken vanuit het Paleis zijn we nog even wat gaan drinken (€ 11,50 voor een koffie en een rode wijn), vervolgens een kleinigheidje gekocht voor mijn meisjes en mijn zusje en toen toch echt naar de auto… onze dag in Amsterdam is voorbij.Maar…. niet na een ritje van een uur door A’dam, waren we zo goed als het centrum uit was de weg opgebroken. Andere kant weer op en ga zo maar door. Toen we dan ook op de snelweg waren moesten we toch echt plassen en hadden we trek, dus er weer af.

Onderweg de snackbar gebeld voor het eten aangezien we snel moesten eten omdat de ene helft de derde dag van de avond vierdaagse moest lopen en de andere helft naar de speelgoedbank moest.

Nu lekker thuis.. bijkomen van een enerverende dag!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge