Op de schoolkalender staat voor vandaag het logeerfeest voor de kinderen van groep twee, groep één blijft niet logeren maar ze vieren wel het verjaardagsfeestje van de kleuterjuffen mee. Vorig jaar oktober of misschien november kwam onze jongste thuis met een verzoek voor de juf!

Onze jongste zat net een aantal maanden op school toen ze aan me vroeg of ik een omslagdoek voor de juf wilde maken, want haar juf zou dat wel leuk vinden. Ik besloot samen met haar naar de stad te gaan, ze koos voor de betreffende juf grijze wol uit.

Niet veel later ben ik aan de slag gegaan met het patroon van Echtstudio en zes bollen Royal van de Zeeman, met dit als resultaat!

Juffencadeau echtstudio met grijze royal

In de kleuterklas waar onze dochter zit hebben ze twee juffen, na overleg met onze vierjarige dochter ben ik ook aan de slag gegaan voor haar andere juf. De enigste voorwaarde die onze dochter stelde was dat de omslagdoek blauw zou worden want de juf houdt van blauw. Ik besloot het South Bay patroon te gebruiken en het is gelukt, ze heeft uit de wol voorraad die hier thuis ligt gekozen voor Fenna wil van de Wibra.

Juffencadeau southbay omslagdoek blauwe fennaJuffen cadeau blauwe south bay met Fenna van Wibra

De cadeautjes voor de juffen van de jongste liggen al een aantal maanden klaar en nu eindelijk is het zover, vandaag mag ze het gaan geven! We hebben er een lintje om gedaan met een kaartje en een hartje eraan, hopelijk valt het in de smaak!

omslagdoeken cadeau echtstudie southbay juffendag juffencadeau

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge