Waterpret - Mama Challenge2017Voor de mensen die Veusteveul volgen op Instagram, Facebook of Twitter zal het niet ontgaan zijn dat wij op pad zijn geweest en dat de meiden nogal wat dagen gezwommen hebben! Waterpret kan bij ons bijna niet anders als zwemmen zijn, althans voor de meiden. Eerlijk is eerlijk ze speelde ook genoeg met (regen)water, gieters en waterspeelgoed maar dat was niet het leukste! Zwemmen met papa en de zwemvierdaagse waren toch de echte waterpret!

Op vakantie naar… een zwembad!

We gingen ruim een week op vakantie, de voorwaarde van de meiden? Dat we kunnen zwemmen mam, dat willen we wel graag! Nou dat konden we regelen, bij Recreatiepark De Dikkenberg hebben ze namelijk een verwarmd zwembad.

Niet dat deze mama het nu zo’n goed plan vond om elke dag te gaan zwemmen maar goed er was een zwembad en er kon gezwommen worden. Mijn vereiste was alleen dat het redelijk weer zou zijn… niet zwemmen in de regen of met kou bijvoorbeeld. Alleen bij het afspreken van de vakantie had ik geen rekening gehouden met de zwemvierdaagse, die uiteraard gewoon doorgaat als het even kan.

We gingen… zwemmen dus!

En ja, we hielden tussen het zwemmen door ook vakantie! Op zondag 30 juli vertrokken wij voor onze ‘wereldreis’ (lees je later nog wel meer over hier op de blog) naar Bennekom, die dag was het niet echt zwemweer en weer voor waterpret, dus helaas voor de dames!

Maar maandag de 31ste wel, drie keer raden… juist! Er werd gezwommen, de meiden en papa en deze mama maakte wat foto’s. Althans ik heb een poging gedaan, mijn fotokunsten zijn niet echt optimaal en daarnaast vind ik foto’s maken van mensen in een zwembad wat lastig. Geen andere mensen erop, mijn eigen meiden niet al te herkenbaar enzovoort… maar ook dat is gelukt!

Waterpret - Mama Challenge2017 Waterpret - Mama Challenge2017Waterpret - Mama Challenge2017 Waterpret - Mama Challenge2017
Bij deze maandag bleef het overigens niet, maar dat had je al begrepen gok ik.

Vierdaagse, niet lopen of fietsen maar zwemmen

Waterpret - Mama Challenge2017De meiden hoopte er al op, maar nergens konden we het vinden. Zou er in de tijd dat wij op De Dikkenberg zouden zijn wel een zwemvierdaagse zijn of niet? Maar al snel kwam het verlossende antwoord, ja!! Deze was er! Op maandag schreven de meiden zich in voor de zwemvierdaagse en meteen regelde ze dat ze op één dag ‘even’ dubbel zouden zwemmen want op woensdag konden ze niet om 16.00 uur aanwezig zijn.

Dat was gelukkig geen probleem voor de organisatie maar ook voor de dames niet, die zwemmen dat normaal in een training ook wel weg. De andere dagen zwommen ze gewoon met de andere deelnemers mee, helaas kwamen de medailles wat te laat aan, maar zondag kregen ze dan uiteindelijk hun felbegeerde zwemvierdaagse medaille!

Verder nog zwemmen en waterpret?

Waterpret - Mama Challenge2017Naast die maandag en de vierdaagse hebben ze op vrijdag nog een poosje gezwommen in het water na de zwemvierdaagse en ook afgelopen maandag was het perfect zwemweer. Ook toen zijn ze met papa lekker wezen zwemmen!

Mama en zwemmen… vergeet het maar gerust!

Deze mama zal je niet snel in een zwembad vinden, ook deze vakantie heb ik niet gezwommen. Ja, ik kan wel zwemmen maar ik heb er geen plezier in! Ik vind zwemmen zelf niet leuk om te doen en ik hou niet van badkleding… het is te bloot en het plakt. Ik heb dus ook al jaren geen badkleding meer en ik vrees dat het voorlopig wel zo zal blijven.

Zwem jij graag of heb je er, net als ik niets mee? En de rest van het gezin? 

 Loading InLinkz ...

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge