De agenda staat vol! we blijven bezig!De dagen vliegen voorbij, het gaat sneller als dat ik soms bij kan houden! Het is maandag en in eens is het al weer donderdag, terwijl er nog van alles gedaan moet worden. De agenda staat vol met afspraken voor de kinderen maar ook voor mezelf en die agenda moet ik er echt bij houden op het moment!

 

 

We blijven bezig!

Elk jaar het zelfde liedje…

Eigenlijk is het al jaren rond deze tijd hetzelfde, drukte! Daarnaast denk ik ook dat deze tijd van het jaar het gevoel geeft dat het drukker is.

Ik moet mijn agenda er gewoon bij houden, anders ontgaan me afspraken of plan ik dingen die helemaal niet kunnen. Er moeten afspraken verzet worden en trainingen van de meiden worden afgezegd om te zorgen dat het allemaal wat behapbaar blijft voor ons gezin.

Waar zijn we dan druk mee?

Naast het werken combineren we in deze tijd ook weer aardig wat schoolvakanties met ons werk. Nu hebben we een vangnet waar we eigenlijk altijd wel van op aan kunnen, maar wij willen de kinderen niet tijdens de schoolvakanties alle uren bij iemand onderbrengen. Dus dat is even schuiven en regelen, vaak komt het er voor mij op neer dat ik hetzelfde werk in minder dagen en uren probeer te doen, druk dus!

4 & 5 mei Wageningen

Het voorjaar is altijd druk bij ons.. maar wel leuk! We blijven bezig!Daarnaast is er nog het vrijwilligerswerk, in deze periode met name voor Wageningen45. Daar zijn we in deze periode met een grote groep mensen mee bezig, na Koningsdag gaan we ‘los’ met nog meer uurtjes voor 4 & 5 mei in Wageningen. Hopend op een mooi eindresultaat waarbij we een mooi feestje neerzetten voor de veteranen en de bezoekers op De Dreijen.

Zowel Peter, de man in huis als ik helpen mee bij Wageningen45, we wisselen dus nog wel eens af. Zo had ik afgelopen dinsdagmiddag twee keer een overleg, de man dinsdagavond en ik mag vanavond weer.

Speelgoedbank Wageningen

Nu ben ik dit jaar minder ‘zichtbaar’ actief op de speelgoedbank, maar de site, administratie, mail en planning van markten, schmink en vrijwilligers gaan gewoon door. Dit jaar ben ik gewoon nog niet toegekomen aan de jaarrekening van 2016… gelukkig heb ik nog tot 1 juli dan moet het klaar zijn. Maar het moet dus nog wel… dat wordt na 6 mei vrees ik!

Hobby’s van de kinderen

Druk voorjaar... ook dansen hoort bij de drukte! We blijven bezig!Naast dat ik een heuse taxichauffeur ben van taxibedrijf MamaTaxi, help ik bij zowel de dansschool als de zwemvereniging zo nu en dan. Eerlijk is eerlijk voor het dansen is het nu even rustig, voor het zwemmen gaat het wel gewoon door. Gewoon hup twee keer per week langs de badrand en daarnaast nog wat mail, vergaderingen, inschrijvingen en andere aanverwante zaken. Prima en leuk om te doen hoor, maar ook daar zal ik de komende twee weken wat minder aanwezig zijn.

Gelukkig!

Gelukkig zijn het periodes en ben ik of eigenlijk zijn we in staat om het te kunnen doen allemaal! We zijn gezond genoeg, hebben de energie en hebben een vangnet voor als het allemaal weer net even anders loopt met de meiden! De meeste activiteiten kunnen de meiden zelfs mee, dat is toch nog wel het allerleukste!

En gelukkig komt er ook altijd weer een periode dat het relatief rustig is, het voorjaar is altijd best wel druk! Daarna komt een relatief rustige zomer!

Heb jij wel eens van zulke periodes? Dat je, je afvraagt hoe je het vol hebt gehouden en alsnog voor elkaar hebt gekregen?