Keek op de week #001Op de één of andere manier was het een gekke, drukke, bezige maar toch ook weer een rustige week. Een gekke week met veel dingen doen, moeten doen en toch is het nog niet klaar. Er moet nog van alles, leuke dingen maar ook iets minder leuke dingen. Al met al ben ik best blij dat deze week erop zit… nu lekker weekend! 

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 4 t/m 10 maart 2017.

Zaterdag 4 maart 2017

Vroeg op! We gaan zoals gewoonlijk op zaterdag richting zwembad, beide meiden moesten trainen! De training van de oudste bekijk ik, ik overleg wat en vertrek met de oudste richting de Speelgoedbank Manlief komt met de jongste na dat zij klaar is met het trainen! We praten wat bij en met familie en vrijwilligers, ruimen op en controleren spelletjes! Ondertussen liggen we nog even in een deuk om een spelletje en voor we het weten is het weer tijd om te gaan.

Keek op de week #001 Keek op de week #001 Keek op de week #001
s’Middags haal ik rond 15.00 uur vriendinnetje Ingrid op en ga met haar richting Red’s in Ede, waar we heerlijk tapas eten! Erg gezellig en daarnaast was het heerlijk, rond 20.00 uur zijn we klaar en gaan we richting huis.

Zondag 5 maart 2017

De zondag staat in het teken van kleding uitzoeken en passen! Gekregen kleding uitzoeken, leuk of niet leuk en passen. Daar gingen de nodige discussies mee gepaard, wel of niet mooi? Waarom geen rits en alleen maar stomme knopen op die leuke broek? Daarna ook de kasten nog uitgemest, in totaal zes tassen gevuld met te kleine en afgekeurde kleding voor weer andere gezinnen. Ook de wasmanden waren keurig gevuld, netjes op kleur gesorteerd!

Keek op de week #001 Keek op de week #001 Keek op de week #001
Klaar met kleding, op naar het eerste Italiaanse ijsje van dit (ijs)seizoen, heerlijk maar wat een drukte! Toen toch nog even het centrum in en wat kochten we? Juist ja… kleding! Twee broeken waarvan één knalroze!

Maandag 6 maart 2017

Het was echt te vroeg weer dag, om 06.45 uur ging de wekker! Ik dook onder de douche en verdween de keuken in om de broodtrommels te vullen. De meiden weer op de rit, haren gekamd en tassen ingepakt en om 08.10 uur richting school! Na schooltijd gaan we naar de kapper… bij de meiden en mij worden de puntjes geknipt en we eten bij mijn ouders.

Keek op de week #001 Keek op de week #001
Mijn afspraak voor de avond zegt af en ik besluit even verder te ‘klussen’ aan mijn site en doe wat voor de dansschool van de meiden.

Dinsdag 7 maart 2017

Keek op de week #001Het opstaan gaat al weer wat makkelijker, de meiden moeten naar school en ik mag weer naar kantoor om te werken. De man in huis is ook ‘gewoon’ aan het werk. Uit school gaan de meisjes naar opa en oma en rond 16.30 uur ga ik naar huis om te koken! Na het eten pakken we onze spullen en gaan we weer naar het zwembad waar de jongste moet trainen en ik weer wat dingen ga regelen en bespreken, lang leven het ‘coördinator’ zijn.

Woensdag 8 maart 2017

Yes, gelukkig maar een korte dag en ook nog eens mijn laatste werkdag van deze week! Heerlijk! Ik maak ‘even snel’ de broodtrommels voor de meiden en mijzelf klaar en plof even op de bank met mijn cracker en ondertussen stuur ik de meiden.

Keek op de week #001 Keek op de week #001 Keek op de week #001
Uit school door naar huis, ik doe nog even wat voor de website van een bedrijf en wat in het huishouden. Vervolgens gaan we al weer richting het zwembad, de oudste is nu aan de beurt voor haar zwemtraining. Direct daarna eten we en kom ik tot de ontdekking dat onze jongste dochter huisdieren mee naar huis heeft genomen, luis! Bah! De man in huis stuur ik richting de AH voor spul en ik kam de huisdieren uit het haar van mijn dochter. Na kammen, behandelen, wassen , kammen en nog eens kammen kan ze rond 22.30 uur naar bed! Schoon en wel, dat dan weer wel! Gelukkig morgen studiedag!

Donderdag 9 maart 2017

We komen uit bed, als eerste zet ik de jongste in het daglicht en ga ik haar weer kammen, het duurt dik twee uur voor ik klaar ben met elk plukje haar te controleren. Gelukkig de huisdieren zijn terug gebracht naar twee hamsters en een hond. Geen andere dieren meer te vinden, gelukkig! Tijd voor leukere dingen! We bakken een appeltaart, klungelen wat met chocoladepasta en danerolles gezellig en lekker!

Keek op de week #001 Keek op de week #001
Voor we het weten is het al weer tijd voor musical en breng ik de dames om en om naar musical, ondertussen maak ik het eten klaar en s’avonds zit ik lekker achter de laptop!

Vrijdag 10 maart 2017

Ik sta wat eerder op om mini kaasbroodjes te maken voor in de yumbox van de meiden! Tussendoor douche ik en maak ik de trommels van de meiden klaar voor deze laatste dag van de week. De meiden moet ik wat achter de kont aanzitten en ik controleer de meiden nogmaals op mini huisdieren… niets gevonden! Hup naar school! Ook daar mag ik samen met nog een aantal moeders luizen gaan pluizen, we beginnen met de klas van de jongste en vervolgens de klas van de oudste… helaas vinden we beestjes!

Keek op de week #001 Keek op de week #001 Keek op de week #001 Keek op de week #001 Keek op de week #001
Thuis rommel ik wat, eet en drink wat en haal de meiden op, breng de jongste naar oma en met de oudste mag ik weer naar het ziekenhuis voor een controle afspraak. We komen terug met potjes voor ontlasting en allerlei formulieren, over twee weken weer verder. De meiden gaan op tijd naar bed en ik heb een avondje relaxt achter mijn laptop! Ik hou ervan!

Hoe was jouw week?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Je had een drukke week zeg! En wat balen van de beestjes (kreeg jeuk toen ik het las). Hopelijk blijven ze nu lekker weg.
    Mijn week bestond uit drie dagen werken, huisarts bezoek want keelontsteking, boodschappen doen en van en naar school racen op maandag en vrijdag. Eigenlijk vrij rustig dus 😉
    Marieke onlangs geplaatst…BleghMy Profile

    1. Haha, vrij rustig… zo klinkt het dan weer niet! Maar het is inderdaad maar net hoe het gepland is!

      En die ‘huisdieren’, ik hoef ze echt niet meer… liever tien hamsters dan één zo’n miniding, bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge