Bucketlist... weer iets af gestreept!En weer kunnen er puntjes van de bucketlist af! Het is niet veel en ééntje is nog niet helemaal afgehandeld, maar er is vooruitgang! Als het in dit tempo door gaat redden we het met gemak voor mijn 40ste verjaardag!

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat er nog wel eer nieuwe bucketlist puntjes hun kop op steken… er zijn teveel dingen die je niet ‘zomaar’ even doet maar toch wel erg leuk zijn of zo bijzonder dat ik of eigenlijk wij ze wel op de lijst willen zetten. Maar daar ga ik nog even over nadenken de komende tijd!

Bucketlist, waar kan een streep door?

Vierkante tafel

Als eerste kan er een streep door de vierkante eetkamertafel, geschikt voor acht personen! Deze tafel is door manlief gemaakt en inderdaad, met gemak kunnen we er met acht personen aan zitten. Eén minpuntje nog… hij moet nog geschilderd of gespoten worden, maar dat zal nog wel even op zich laten wachten vermoed ik.

Musical, met de oudste!

Musical met de oudste en de rest van de musical kids, ouders en docenten!Ook het musical bezoekje kan eraf, samen met de oudste (en de rest van alle kinderen, ouders en docenten van de dansschool) zijn we naar Beauty and the Beast geweest. Prachtig was en door alle extra’s een supergave ervaring die ons nog lang zal bij blijven!

Wat op de bucketlist is ‘onder handen’

Winacties

Soms is er een leuk aanbod van een bedrijf waardoor ik een winactie kan plaatsen, maar ben druk met verzinnen wat voor een winactie ik zelf nog online zal zetten. Daarmee bedoel ik dat ik iets zal gaan maken om weg te geven, wie weet een rokje naar keuze voor een kind. Zoiets is mijn idee tot op heden, maar goed… dat kan nog veranderen.

Openluchtmuseum

Mijn ouders hebben bij de Postcodeloterij kaartjes gewonnen voor een dagje uit, ook het Openluchtmuseum behoorde tot de mogelijkheden. We gaan dus ergens dit voorjaar of zomer met mijn ouders, zusje en ons gezin richting het openluchtmuseum.

Post versturen

Het lukt me geregeld om ‘ouderwetse’ post te versturen, soms zijn het cadeautjes, soms een kaartje of soms een pakketje met spulletjes die ik heb verkocht maar ja ik verstuur echt vaker post en ik vindt het leuk! Maar het kan echt nog wel verbeterd worden, nog vaker wat sturen dus… Ik werk er aan…

Samen erop uit

De meisjes waren afgelopen weekend weer onverwachts logeren bij opa en oma en wat deden wij? We gingen samen bij vrienden op visite, best gezellig!

Brownies & downieS - Bucketlist!Brownies & Downies

Ik las afgelopen week dat het nog twee weken zou duren voor ze hun deuren in Wageningen openen… nou lieve mensen, wij komen eraan hoor! Ik, samen met mijn meiden!

De status van de bucketlist

De afgehandelde punten zijn doorgestreept, de wensen die naderen of waar we mee bezig zijn heb ik dik en cursief in de lijst gezet… de overige moeten we nog even op wachten! Best mooi dat er wederom voortgang in onze lijst zit!

001  Disney met het gezin
002  Naar het vuurwerkfestival in Scheveningen
003  Mijn streefgewicht bereiken
004  Naar Parijs met het hele gezin
005  Vierkante eetkamertafel, geschikt voor 8 personen
006  Picknicken in de natuur
007  Apenheul bezoeken
008  Reisje met alleen de jongste (dagen en een nachtje er op uit)
009  In een hotel overnachten met het gezin
010  Op een mooie plek vallende sterren kijken met mijn gezin
011  Vliegen in een vliegtuig met man en kinderen (niemand van ons heeft nog ooit gevlogen)
012  Philips Actifry XL
013  Naar een musical (ook de oudste mee)
014  Pedicure bezoeken (naar verwachting meerdere keren)
015  Winacties op mijn blog (Bijv. zelfgemaakte items)
016  Wisselen of wellicht stoppen met één van de vrijwilligersbaantjes
017  Openluchtmuseum bezoeken met het gezin
018  Cursus of workshop tbv hobby
019  Buiten slapen, onder de sterrenhemel
020  Vaker ‘ouderwetse’ post versturen
021  Regelmatiger samen met Peter erop uit
022  Wandelen in Sonsbeekpark met de meiden
023  Brownies & Downies bezoeken
024  Cursus/opleiding volgen op werkgebied
025  Met de meiden naar een Kasteel of Paleis
026  Massage
027  Reisje met alleen de oudste (dagen en een nachtje er op uit)
028  Canon Spiegelreflexcamera

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge