carvoeiroVorig jaar schreef ik dat we een huisje hadden gereserveerd voor het najaar van 2017, laat het nu najaar 2017 zijn! Het huisje in Carvoeiro is geregeld, de huurauto is geregeld en de heenreis is geregeld… nu de rest nog! Hopelijk wordt het weer goed en gaat de reis goed met een reiszieke dochter, toch weer spannend! En er is nog iets niet geregeld, de terugreis…

Vliegreis van en naar Faro

We boekte pas vorige week de heenreis naar Faro, waarom? Omdat de tickets erg kostbaar waren en de mensen die vaker naar Portugal vliegen riepen, nog niet boeken hoor… echt afwachten! Dus dat deden we, en we boekte vorige week de heenreis voor een mooi bedrag. Maar nu nog de terugweg!

De tickets zijn al maanden wat aan de prijzige kant voor de terugreis, ook een retour was erg kostbaar! Nu hebben wij een (grote) gok genomen en nog altijd geen terugreis geboekt. Feit is dat de terugreis bijna niet duurder kan als dat de tickets op dit moment zijn, de grootste gok is… zijn er nog voldoende tickets op het moment dat we gaan boeken.

We kunnen vanaf Faro met verschillende maatschappijen naar een vliegveld in Nederland of Düsseldorf vliegen en er zal hopelijk gewoon nog plek zijn op vrijdag of zaterdagochtend. Afwachten maar, we zullen zien!

Casa Segundo Paraíso in Carvoeiro

Vakantie geboekt... carvoeiroEen prachtig geschakelde bungalow in Moorse stijl, geschikt voor vier personen. Het is een comfortabel, Portugese woning voorzien van alle gemakken. Het huisje is gelegen in resort Quinta do Paraíso in Carvoeiro in de Algarve.

Het huisje heeft een woonkamer met openslaande deuren, een patio en schuifdueren naar een overdekt terras op het zuiden. Er zijn twee twee persoons slaapkamers, badkamer en een compleet ingerichte keuken. Ook is er een wasmachine en zijn de handdoeken en beddengoed ook geregeld! En niet heel onbelangrijk… er is internet!

Het huisje staat in een groene omgeving, dichtbij een zwembad, tennisbaan, restaurants, minigolf en kleine supermarkt. Als je iets verder wandelt ben je in het centrum van Carvoeiro. In het centrum zijn meerdere restaurants, winkels en terrasjes te vinden. Ook is er een klein, mooi strand in Carvoiro!

Het huisje ligt op zo’n 55 kilometer van het vliegveld in Faro, we zijn er dus zo vanaf het vliegveld!

Plannen

We hadden ons voorgenomen om een plannetje te maken voor wat we allemaal wilde doen, inmiddels zijn we dus een jaar verder en zien we het allemaal wel. Geen strakke planning, we hebben wel dingen die we graag willen doen maar die toch wel behoorlijk kostbaar zijn als we het allemaal gaan doen. Daarnaast gaan we gewoon van dag tot dag kijken waar we zin in hebben!

De huurauto is geregeld… dus we kunnen in ieder geval rondrijden de hele week!

Heb jij nog tips voor ons? Wat moeten we echt bekijken of doen in de omgeving van Carvoeiro? Of wat juist helemaal niet? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge