Onlangs was ik heel WhatsApp zo zat, ongetwijfeld zullen er mensen zijn die het herkennen. Je hoort of ziet dat je een bericht hebt ontvangen, maar hebt even geen tijd of zin maar toch blijven ze maar door gaan met het sturen van berichtjes. Als ze me echt héél hard nodig hebben bellen ze wel, denk ik dan maar en negeer zo nu en dan WhatsApp.

Toen ik in de vakantie tijd de ‘ik negeer whatsApp modus’ toepaste kreeg ik wat verontrustende berichtjes en mensen die maar door gingen. Op een gegeven moment was er zelfs iemand die dacht dat ik geen zin meer had in onze vriendschap omdat ik niet of nauwelijks reageerde. Enigszins verbaasd heb ik maar uitgelegd dat ik niet verplicht ben te reageren en het niets te maken heeft met wel of niet bevriend willen zijn.

Nou ja… misschien ook wel, mijn vriendschap met WhatsApp. Serieus heb ik overwogen het van mijn telefoon af te halen, maar het is met regelmaat ook juist héél handig (De groepen die je kan aanmaken met de familie, speelgoedbank en met de buren zijn wel ideaal om zaken af te stemmen en nieuws te delen). Maar hé het is WhatsApp, en soms heb ik er gewoon geen zin in!

Nu moet ik toegeven…. ik kreeg een update en daar zit als nieuwe functionaliteit in dat je via internet gebruik kan maken van WhatsApp en dat werkt wel prettig en heb het van de week al gebruikt! In plaats van op het te kleine toetsenbord met te dikke vingers kan je hiermee gewoon op je pc of laptop gebruik maken van de dienst.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge