Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulDag drie van de Sinterklaas win vierdaagse die er vandaag uit gaat! Helaas moest ik eerste met mijn meiden naar het sporten, vandaag nog later als gister! Maar het is het wachten waard… Een prachtige vliegende magische fee met lichtjes. Erg leuk en mooi… ik ben benieuwd hoe de dochter van de winnares hem gaat vinden!

Al twee prijzen weg mogen geven, nu de derde hoe leuk is dat! Nummer vier is morgen aan de beurt en op 2 december komt er een leuke shopblog en winactie online, wat wil een mens nog meer? Nu op naar de winnaar van de derde dag!

Nog even ter herinnering… wat was er ook alweer te winnen??

Vliegende magische fee_Sinterklaas win vierdaagseFlying Fairy Light Up Rainbox

“Door de lampjes word deze prachtige fee nog magischer als dat ze al is! De magie van feeën wordt echt met dit mooie exemplaar. Je kan haar sturen met je hand, het vergt wat oefening, maar dat komt goed!

De vliegende fee wordt geleverd met een laad standaard en een instructieboekje! De speeltijd is 5 minuten en het opladen duurt 30 minuten. De fee is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar volgens de verpakking!”

De winnaar is…

Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd (voor sinterklaas) bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge