Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulDe laatste dag al weer van de Sinterklaas win vierdaagse! De tijd vliegt… dag vier, ik zou nog wel even door willen gaan. Echter aan alle leuke dingen komt een eind! Feit is wel dat het nog niet helemaal klaar is voor dit jaar, er volgt nog meer. Die december maand is een drukke en bezige maand waarin verschrikkelijk veel weg te geven is op de één of andere manier. Super leuk natuurlijk, hier worden we uiteindelijk allemaal blij van!

Een cadeautje, dit keer is het weer iets meer jongensachtig, maar ik heb me middels reacties laten vertellen dat het toch ook bij meisjes wel in trek is! Het gaat wederom weer over draken, maar dit keer een ‘dubbel’ cadeautje!

Het gaat in één pakket naar de winnaar, er is straks net als op dag één van de win vierdaagse slechts één winnaar.

Meer over de te winnen cadeaus

Sinterklaas win vierdaagse - hoe tem je een draak 2_02Hoe tem je een draak – Toothless vs. Dragon catcher

Wederom is het een set van Hoe tem je een draak, dit keer van de film ‘Hoe tem je een draak 2’. De eerste set die te winnen is, is “Toothless vs Dragon Catcher” of terwijl “Tandloos vs Draken Vanger”.

“Tandloos heeft de strijd verloren van de drakenvanger en zit gevangen in de klauwen! Help Tandloos en bedenk hoe hij kan ontsnappen. Maak met de hendel het dak van de drakenvanger open en laat Tandloos vrij, hij zal je dankbaar zijn!”

Sinterklaas win vierdaagse - hoe tem je een draak 2_01Hoe tem je een draak – Cloudjumper

Cloudjumper is een draak met twee paar vleugels en een echte power dragon!

“Zoals alle andere Stormcutters draken heeft Jump een tweede paar vleugels die verborgen zijn. Dit laat hem toe om heel vlotjes door de lucht te navigeren. De drakentemmer Valka is al vele jaren zijn partner en goede vriend. Gebaseerd op de film Dragons 2”

Mocht je niet willen wachten op winactie of straks niet de winnaar zijn, er is ook speelgoed van Hoe tem je een draak te koop bij Bol.com.

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 30 november 2016, 18.00 uur, dit is korter dan dat je gewend bent. De korte looptijd heeft te maken met het feit dat we de gewonnen prijzen uiterlijk zaterdag 3 december bij de winnaar willen hebben. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, ook dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

21 comments

 1. Voor mijn dochter. Want deze missen we in de collectie. De wolkendanser. En de mini tandloos. Maar die laatste geef ik weg aan mijn kleine neefje van 4. Die vind drakenrijders ook al cool ook mag hij de serie niet kijken. Maar omdat zijn grote nichtje ze heeft…Wil hij ze ook. Haha

 2. Met zijn vier vleugels komt hij overal,
  in de lucht en door ‘t dal.
  Hij is stoer, een echte held,
  raast hij hard door het veld.
  Hij verslaat met gemak zijn vijand,
  en wordt daardoor de held van het land.
  Robin zou deze graag willen winnen,
  zodat de vliegavonturen kunnen beginnen.
  Veusteveul wat een super actie,
  daarom van ons een positieve reactie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge