Win vierdaagse, dag vier... te winnen? Een set van de film Hoe tem je een draak!De laatste dag al weer van de Sinterklaas win vierdaagse! De tijd vliegt… dag vier, ik zou nog wel even door willen gaan. Echter aan alle leuke dingen komt een eind! Feit is wel dat het nog niet helemaal klaar is voor dit jaar, er volgt nog meer. Die december maand is een drukke en bezige maand waarin verschrikkelijk veel weg te geven is op de één of andere manier. Super leuk natuurlijk, hier worden we uiteindelijk allemaal blij van!

Een cadeautje, dit keer is het weer iets meer jongensachtig, maar ik heb me middels reacties laten vertellen dat het toch ook bij meisjes wel in trek is! Het gaat wederom weer over draken, maar dit keer een ‘dubbel’ cadeautje!

Het gaat in één pakket naar de winnaar, er is straks net als op dag één van de win vierdaagse slechts één winnaar.

Meer over de te winnen cadeaus

Tandloos en een drakenvanger van de film 'Hoe tem je een draak'Hoe tem je een draak – Toothless vs. Dragon catcher

Wederom is het een set van Hoe tem je een draak, dit keer van de film ‘Hoe tem je een draak 2’. De eerste set die te winnen is, is “Toothless vs Dragon Catcher” of terwijl “Tandloos vs Draken Vanger”.

“Tandloos heeft de strijd verloren van de drakenvanger en zit gevangen in de klauwen! Help Tandloos en bedenk hoe hij kan ontsnappen. Maak met de hendel het dak van de drakenvanger open en laat Tandloos vrij, hij zal je dankbaar zijn!”

 

 

Hoe tem je een draak? Jij kan het uitproberen als je deze cadeaus wint!Hoe tem je een draak – Cloudjumper

Cloudjumper is een draak met twee paar vleugels en een echte power dragon!

“Zoals alle andere Stormcutters draken heeft Jump een tweede paar vleugels die verborgen zijn. Dit laat hem toe om heel vlotjes door de lucht te navigeren. De drakentemmer Valka is al vele jaren zijn partner en goede vriend. Gebaseerd op de film Dragons 2”

Mocht je niet willen wachten op winactie of straks niet de winnaar zijn, er is ook speelgoed van Hoe tem je een draak te koop bij Bol.com.

 

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 30 november 2016, 18.00 uur, dit is korter dan dat je gewend bent. De korte looptijd heeft te maken met het feit dat we de gewonnen prijzen uiterlijk zaterdag 3 december bij de winnaar willen hebben. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, ook dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd bij de winnaar willen hebben.