Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulDag twee van de Sinterklaas win vierdaagse op Veusteveul! Gisteren was het speelgoed voor meisjes, dit keer iets voor jongens! Ik heb me wijs laten maken dat het leuk is voor jongens tussen de 4 en 10 jaar… maar zoals bekend heb ik geen jongens, dus ben benieuwd of dat ook zo is! Doe mee en win een leuk cadeautje voor de feestdagen!

Het is pas dag twee… er volgend dus nog twee dagen met morgen een cadeautje voor meisjes! Vrijdag is er weer wat voor een jongen te winnen!

Voor zover het er nu uitziet heb ik voor de kerst nog een leuk cadeau voor volwassenen weg te geven, nog genoeg te doen dus vanaf nu tot het einde van het jaar!

Meer over het te winnen cadeau

Winactie Hoe tem je een draak Astrid & Stormfly_02Hoe tem je een draak?

Vanaf vandaag maak je kans op “Astrid & Stormfly (Stormvlieg)” van de animatiefilm Hoe tem je een draak! Tot voor kort kende ik dit niet, pas toen ik dit artikel in huis kreeg ben ik eens gaan kijken wat het is. Onderstaande informatie heb ik toegestuurd gekregen.

“Wat zouden de Vikings doen zonder hun draken? Samen zijn ze een onverslaanbaar team en strijden ze voor vrede in Berk! Wanneer de Vikings op hun draken rijden, wordt het ontzettend spannend. Met de functionerende gevechtsmachines en projectielen om af te vuren is actie gegarandeerd. Elke set bevat een draak, een drakenrijder en toebehoren.”

We zoeken dus een jongen (of meisje) die gek is op draken en hier blij van zal worden!

Mocht je niet willen wachten op winactie of straks niet de winnaar zijn, er is ook speelgoed van Hoe tem je een draak te koop bij Bol.com.

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden.

 • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten aan wie je deze set zou geven mocht je het winnen.
 • Like de Facebookpagina van Veusteveul of volg Veusteveul op Instagram
 • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met maandag 28 november 2016, 18.00 uur, dit is korter dan dat je gewend bent. De korte looptijd heeft te maken met het feit dat we de gewonnen prijzen uiterlijk zaterdag 3 december bij de winnaar willen hebben. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, ook dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

35 comments

 1. Ik zou hem weggeven aan een zoontje van een vriendin van me. Net verhuist en dat is voor de december maand best spannend om dan nog wat extra’s over te houden

 2. Dat wordt nog twijfelen aan wie ik deze set geef want zowel dochter elise van 5 als zoonlief jarno van 3 vinden dit te gek! ik volg via fb en instagram. liefs melissa

 3. Stormfly en Astrid zijn echte helden,
  Ze veroveren grote velden.
  Over zee, door de lucht en over land,
  Verslaan ze met gemak de boze vijand.
  Iedereen is in goede handen,
  Beschermt tegen agressieve vijanden.
  Want om alle vijanden te trotseren,
  Moeten ze zich goed kunnen verweren.
  Robin(7) en Bas(5) zijn ook zulke stoere mannen,
  Ze hebben ook vaak creatieve plannen.
  Daarom hoop ik deze prachtige prijs voor hun te winnen,
  Dan kunnen de avonturen beginnen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge