Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulNog een kleine twee weken en dan is het Sinterklaas, sinterklaas vier je met cadeautjes toch? Naast sinterklaas is het ook een beetje feest op Veusteveul! Veusteveul viert deze maand namelijk haar éénjarige verjaardag op het domein Veusteveul.nl. We beginnen de win vierdaagse met een Disney cadeautje, de komende dagen volgen er andere cadeautjes!

We beginnen de win vierdaagse met speelgoed van Disney Palace Pets! Het gaat om de set Blondie en Rapunzel” en “Berry”. Deze twee artikelen gaan naar één winnaar!

Meer over de te winnen cadeautjes

Disney Palace Pets Blondie en Rapunzel

Een paradepaard moet moedig en betrouwbaar. Blondie is dit allemaal en ze is ook nog eens schattig. Daarom zag Rapunzel haar meteen tijdens de parade ter ere van haar thuiskomst.

 

 

 

Winactie Palace PetsDisney Palace Pets Berry

Tijdens een boswandeling vond Sneeuwwitje Berrie, die zich onder een bosbessenstruik had verstopt. Berry bleek dol op eten te zijn.

“Begeef je in het magische rijk van Palace Pets, een wereld voor schattige dieren die dolgraag bij hun favorieten Disney prinsessen zijn. Deze snoezige dieren zijn allemaal verschillend, maar elk dier wil graag worden vertroeteld, geknuffeld en verzorgd en staat te springen o samen met jou fantastische nieuwe avonturen te beleven. Versier hun haar met strikjes en lintjes, geef ze iets lekkers te eten en neem ze mee op een mooie wandeling. Daar worden ze blij van ! Dankzij de Palace Pets is elke dag een magische belevenis.”

Mocht je niet willen wachten op winactie of straks niet de winnaar zijn, er is ook speelgoed van Disney’s Palace Pets te koop bij Bol.com.

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden.

 • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten aan wie je deze set zou geven mocht je het winnen.
 • Like de Facebookpagina van Veusteveul of volg Veusteveul op Instagram
 • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met zondag 27 november 2016, 18.00 uur, dit is korter dan dat je gewend bent. De korte looptijd heeft te maken met het feit dat we de gewonnen prijzen uiterlijk zaterdag 3 december bij de winnaar willen hebben. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, ook dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

47 comments

 1. Wow, leuk hoor! Dit is echt iets voor onze jongste dochter Hannah. Ze is dol op Disney, met deze sets kan ze helemaal opgaan in haar fantasiespel!

 2. Deze set is ontzettend leuk voor mijn dochter Jasmijn.
  Ze is met name dol op Rapunzel door haar lange haren!! Jasmijn heeft namelijk zelf ook heeeel lang haar!
  Ik maak graag kans voor mijn kleine meid.

 3. Leuk! ik volg je via FB. En ik zou mijn oppaskindje hier heel blij mee maken. Ze is helemaal fa van Rapunzel en van paarden en dan is dit de perfecte combinatie.

 4. Ohh leuk 😀 Die gaat naar onze oudste kleindochter Jasmine . Helemaal gek op die sets waar kleine frummeltjes bij zitten , heeft dan hele verhalen als ze aan het spelen is

 5. Wat leuk dat je voor Sint mag spelen,
  En dit met ons wilt delen.. <3
  Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje.
  Disney en prinsessen staan vooraan op haar lijstje!
  Mijn duimen draaien heel hard.
  Voor een heel blij kinderhart!

 6. Ik heb een kleindochter die dol is op alles wat te maken heeft met kastelen, sprookjes en prinsesjes. Als ze naar een feestje gaat, dan altijd in een prinsessenjurk. De Disney Palace Pets vindt ze ook heel grappig. Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 7. Ik volg je via Insta en via Facebook

  Leuke winactie, ik zou het geven aan kleine Joy, de dochter van mijn vriendin. Ik kan zo genieten van haar en ik vind het leuk om haar om mij heen te hebben.

 8. voor mijn dochtertje <3 die een schatje is helaas dat niet iedereen dat ziet :''( de meeste vinden haar druk en kijken haar dan vaak boos aan.

 9. ik zou het aan mijn nichtje geven, die is helemaal gek van Rapunzel en Sneeuwwitje, eigenlijk alle Disney prinsessen. Facebook geliked en ook op Instagram onder (run.reload.repeat)

 10. Ooh waauw, als dat niet echt wat is voor mijn bijna jarig dochtertje, dan weet ik het zelf ook niet meer! Komen jullie graag bij ons wonen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge