lunchprikkers bentoEen kleine, maar super leuke winactie! Neemt jou kindje eten mee naar school of de opvang? Vindt je het leuk om de lunch of het fruit van je kind op te vrolijke met wat leuke prikkers? Veusteveul.nl mag zes pakjes met in elke verpakking tien prikkers weggeven. Lijkt het je leuk? Lees dan verder!

Eén pakje per winnaar is wat ‘karig’, daarom gaan we drie winnaars loten die ieder twee pakjes leuke prikkers kunnen winnen!

Wat is dat nu precies?

Het zijn verschillende soorten prikkertjes en een soort vorkjes die je in de lunch of tussendoortje kan stoppen. Deze kleine, vrolijke prikkertjes maken het eten nog net iets leuker!

http://i1381.photobucket.com/albums/ah238/Veusteveul/lunchprikkers%20bento_02_zpsuqawcano.jpgZelf prik ik ze in de broodtrommel en in het bakje fruit steek ik vaak het grootste vorkje dat er is, de olifant of de giraffe! Scheelt vieze vingers en deze past in het bakje zodat er niet ook nog een losse vork mee hoeft naar school.

Hier rechts gewoon wat prikkers in de druifjes en een olifant en varken in augurk met boterhamworst. De meiden vinden het prachtig en op deze manier weer iets minder afval, voorheen deden we er houten prikkertjes in die weer weggegooid moesten worden.

Hoe zien ze eruit?

Lunchprikkers zijn leuk! Kijk zelf maar…

http://i1381.photobucket.com/albums/ah238/Veusteveul/lunchprikkers%20bento_02_zpsuqawcano.jpg http://i1381.photobucket.com/albums/ah238/Veusteveul/lunchprikkers%20bento_02_zpsuqawcano.jpg http://i1381.photobucket.com/albums/ah238/Veusteveul/lunchprikkers%20bento_02_zpsuqawcano.jpg
Van de eerste heb ik één set beschikbaar, de tweede twee en de derde drie! Ik maak er drie pakketjes van één setje met de ‘vorkjes’ en een setje met ‘satéprikkertjes’. En je kan meedoen om kans te maken!

Winactie, hoe doe je mee?

http://i1381.photobucket.com/albums/ah238/Veusteveul/lunchprikkers%20bento_02_zpsuqawcano.jpgOm kans te maken op deze leuke prikkers vragen we je om onderstaande te doen…

• Like de Facebookpagina van Veusteveul of volg ons op Twitter of Instagram en deel deze winactie!
• Laat in een reactie onder dit bericht (op Veusteveul.nl) weten dat je meedoet!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 31 augustus 2016, 17.00 uur. De drie winnaars krijgen zo spoedig mogelijk per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

15 comments

  1. Super super leuk!!! Hiermee wordt overblijven voor mijn dochtertje helemaal een feestje 🙂
    Bij deze doe ik dan dus ook graag mee met deze actie!

  2. Super leuk!
    Ik heb geen social media om te liken/delen (behalve dan Bloglovin’)
    Zou ik toch een kansje mogen wagen om de lunch van mijn kleine meid wat op te leuken?
    Ze gaat volgende week voor het eerst naar school en zou dit volgens mij geweldig vinden, al die vrolijke beestjes! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge