Tricot rokje - winactieEen nieuwe winactie! De vorige keer waren er zoveel mensen enthousiast over de winactie van de tricot rokjes die ik had gemaakt dat we in de herhaling gaan! Helaas waren het vastgestelde maten, daardoor grepen er een hoop mis. Dit keer doen we het anders!

Lees verder als je voor je dochter, nichtje, buurmeisje of kleindochter een leuk rokje wilt winnen!

Wat is er te winnen?

Dit keer heb ik bedacht een rokje op maat te maken! Afhankelijk van de maat die je graag wilt hebben kijk ik welke stofjes ik voor die betreffende maat nog beschikbaar heb zodat je een keuze kunt maken aan de hand van foto’s van de verschillende stofjes (digitale fotostofjes met diverse opdrukken en andere leuke tricots! Er is meer als genoeg keuze).

Winactie - rokje op maat gemaakt!Het rokje kan gemaakt worden in de maat 68/74, 82/86, 92/98, 104/110, 116/122, 128/134 of 140/146.

De rokjes zijn geen massaproductie en “home made” by Nathalie. Onze dochters maar ook van vrienden en bekenden dragen de rokjes met veel plezier! De rokjes worden gemaakt van kwalitatief goede tricot (rekbare stof) waardoor het prettig zit.

Hoe kan je meedoen?

  • Laat in een reactie onder dit bericht op Veusteveul.nl weten wat voor een maat rokje je zou willen winnen en voor wie.
  • Volg Veusteveul.nl op Facebook, Twitter of Instagram (allemaal mag natuurlijk ook)!
  • Deel deze winactie op Twitter of Facebook!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 30 juni 2016, 18.00 uur. De winnaar maak ik zo spoedig mogelijk na afloop bekend. Daarnaast zal ik de winnaar per mail op de hoogte stellen, dus zorg dat je een geldig mailadres achterlaat bij je reactie!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

26 comments

  1. Wat enorm leuk en hip!
    Ik doe graag mee voor onze dochter, maat 128/134.
    Nog een fijn weekend toegewenst! (ik volg via Twitter).

  2. Wat gaaf! Ik doe graag mee! Renske gaat richting de 140, dus de grootste maat graag. Hoe gaaf zou ze dit vinden, helemaal leuk!

  3. Zei ik gisteren nog hardop dat ik alleen mee wilde doen als het ook in mijn maat kon. Ik weet nog een lief snoezig meisje die deze rokjes leuk zou staan. Weet alleen de maat niet nu te noemen. Meisje is een maand of 7, dus denk maat 80/86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge