Winactie, tricot rokje met hertjes, maat 110/116!Winactie! Er waren zoveel mensen enthousiast over de door mijzelf gemaakte rokjes, jurkjes en shirtjes op mijn site, social media en live dat ik besloot de rokjes die er nog geknipt lagen af te maken! Niet om te verkopen, maar om weg te te geven via mijn site!

Het patroon dat ik heb gebruikt is een mengel van bestaande patronen, een rokje dat we hebben en mijn eigen idee van het ideale rokje. Mijn meiden hebben ieder nu vier rokjes in dit model en zijn er verschrikkelijk blij mee!

De te winnen rokjes!

Tijdens deze winactie zijn er twee rokjes te winnen, er is een rokje in maat 92/98 en één in maat 110/116. De maten en de stof staan dus vast! Er is geen keuze, onderstaand zijn de rokjes zoals ze zijn. Geen massaproductie en niet van professionele hand, maar “home made” by Nathalie.

De rokjes zijn gemaakt van kwalitatief goede tricot, bedrukt met een digitale (foto)print. Onze dochter zijn er erg blij met de rokjes die ik voor hen maakte, ik hoop dat er ook twee kinderen blij gaan worden met deze rokjes!

Het eerste exemplaar is een rokje van circus tricot (rekbare stof) in maat 92/98.

Winactie, het te winnen circus rokje van kwalitatief goede tricot met een digitale print.

♥ Het tweede exemplaar is een rokje van tricot (rekbare stof) met hertjes en bloemen in maat 110/116.

Winactie, te winnen rokje met hertjes en bloemen in maat 110/116

Hoe doe je mee met deze winactie?

Aan twee lezers ga ik een rokje weggeven, je maakt dus kans op één van de twee rokjes.  Lees snel de voorwaarden:

  • Laat in een reactie onder dit bericht weten voor welk rokje je mee wilt doen.
  • Volg mij op Facebook en like het bericht.

Deze winactie loopt tot volgende week zondag 6 maart 2016, 12.00 uur. De winnaars maak ik zondag bekend via Veusteveul.nl en ik zal de winnaars per mail op de hoogte stellen, dus zorg dat je een geldig mailadres achterlaat.