Winactie, tricot rokje met hertjes, maat 110/116!Winactie! Er waren zoveel mensen enthousiast over de door mijzelf gemaakte rokjes, jurkjes en shirtjes op mijn site, social media en live dat ik besloot de rokjes die er nog geknipt lagen af te maken! Niet om te verkopen, maar om weg te te geven via mijn site!

Het patroon dat ik heb gebruikt is een mengel van bestaande patronen, een rokje dat we hebben en mijn eigen idee van het ideale rokje. Mijn meiden hebben ieder nu vier rokjes in dit model en zijn er verschrikkelijk blij mee!

De te winnen rokjes!

Tijdens deze winactie zijn er twee rokjes te winnen, er is een rokje in maat 92/98 en één in maat 110/116. De maten en de stof staan dus vast! Er is geen keuze, onderstaand zijn de rokjes zoals ze zijn. Geen massaproductie en niet van professionele hand, maar “home made” by Nathalie.

De rokjes zijn gemaakt van kwalitatief goede tricot, bedrukt met een digitale (foto)print. Onze dochter zijn er erg blij met de rokjes die ik voor hen maakte, ik hoop dat er ook twee kinderen blij gaan worden met deze rokjes!

Het eerste exemplaar is een rokje van circus tricot (rekbare stof) in maat 92/98.

Winactie, het te winnen circus rokje van kwalitatief goede tricot met een digitale print.

♥ Het tweede exemplaar is een rokje van tricot (rekbare stof) met hertjes en bloemen in maat 110/116.

Winactie, te winnen rokje met hertjes en bloemen in maat 110/116

Hoe doe je mee met deze winactie?

Aan twee lezers ga ik een rokje weggeven, je maakt dus kans op één van de twee rokjes.  Lees snel de voorwaarden:

 • Laat in een reactie onder dit bericht weten voor welk rokje je mee wilt doen.
 • Volg mij op Facebook en like het bericht.

Deze winactie loopt tot volgende week zondag 6 maart 2016, 12.00 uur. De winnaars maak ik zondag bekend via Veusteveul.nl en ik zal de winnaars per mail op de hoogte stellen, dus zorg dat je een geldig mailadres achterlaat. 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

22 comments

 1. Leuk dat je er een winactie van maakt. Ik doe niet mee want mijn dochter zit nog in 74/80 en weet niet of ze zo snel naar 92/98 groeit dus ik denk dat je er beter iemand anders blij mee kunt maken.

 2. Wat een leuke winactie!
  Ik heb 1 dochter, maar die draagt geen rokken. Maar ik heb wel een hele lieve vriendin met een dochter met maat 110. Zij zou de rok geweldig vinden!
  Dus ik doe niet voor mezelf mee, als dat mag. 😉
  Sowieso grote compliment voor je naaikunsten! Ik zou willen dat ik het ook kon 🙂
  Liefs
  Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge