Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulEen betoverende derde dag in onze Sinterklaas win vierdaagse! Na een set van Disney Palace Pets en en Draak met berijder uit Hoe tem je een draak krijgen we nu een magisch cadeautje! Geschikt vanaf vijf jaar en ik vind het persoonlijk echt een cadeau voor meiden! Maar hé jongens mogen ook hoor… doe mee!

Mijn meiden werden erg enthousiast van dit cadeautje en ik besloot er ook één weg te geven op Veusteveul! Het is te leuk om het niet weg te geven! We gaan een “Flying Fairy” weggeven! Een vliegende fee met verlichting… hoe leuk is dat?

Meer over de Magische Vliegende fee

Vliegende magische fee_Sinterklaas win vierdaagseFlying Fairy Light Up Rainbox

“Door de lampjes word deze prachtige fee nog magischer als dat ze al is! De magie van feeën wordt echt met dit mooie exemplaar. Je kan haar sturen met je hand, het vergt wat oefening, maar dat komt goed!

De vliegende fee wordt geleverd met een laad standaard en een instructieboekje! De speeltijd is 5 minuten en het opladen duurt 30 minuten. De fee is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar volgens de verpakking!”

Als je ook zo’n leuke magische verrassing voor je dochter in huis wil hebben, doen dan mee met deze derde dag van de Sinterklaas win vierdaagse!

Mocht je niet kunnen wachten, de Vliegende feeën zijn ook te krijgen bij Bol.com

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden.

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 29 november 2016, 18.00 uur, dit is korter dan dat je gewend bent. De korte looptijd heeft te maken met het feit dat we de gewonnen prijzen uiterlijk zaterdag 3 december bij de winnaar willen hebben. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, ook dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

28 comments

 1. Ohhhh, dit is echt iets voor onze jongste dochter Hannah (5 jr). Zij houdt van echte meidendingen en van een beetje magie (welk kind niet?!?). Dus ik waag graag een kansje voor haar! Ik volg u ook via Twitter en Instagram! (marcia1981k)

 2. Ik doe mee , mijn kleine vriendinnetje is gek van prinsessen elfjes feeen paarden eenhoorns etc! Dus dit zou een perfect cadeau zijn voor haar

 3. Superleuk voor onze 5 jarige dochter elise, alles omtrent prinsessen, eenhoorns, feeen etc. vindt ze hartstikke leuk. ik volg via fb en instagram. liefs melissa

 4. Lijkt wel of de prijzen met de dag mooier worden ^_^ Ik durf bijna niet te kijken wat er op de laatste dag voor moois is…..

  Dit gaat mijn dochter Mara ook echt heeeeeeeeeeeeel leuk vinden!! Een fee, en ze kan nog vliegen ook……WAUW!! Dat kon nog wel eens een schot in de roos zijn van die goede Sint 😉

 5. Ik zou het zo leuk vinden om het voor mijn kleindochter Fylene te winnen
  Wij spelen altijd samen als ze bij mij is en ik weet zeker dat ze hier plezier van zal hebben

 6. Ik denk aan ons nichtje Sophie. Maar het is ook heel leuk voor mijn kleine vriendinnetje Anoekje. Daar kan ik altijd nog over piekeren zou ik echt winnen

 7. Hoe betoverend zal het zijn als dit feetje gaat vliegen vanaf de hand van mijn kleindochter. Een heel mooi cadeautje onder de Kerstboom.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 8. Dit is echt een super leuk kado voor mijn meid. Echt een flierefluiter en ze kan niet stilzitten. Dus lekker achter de magische fee aan rennen. En jaa de kleuren spreken haar ook aan. Een echt meisje meisje cadeau!
  En die lampjes jaaaaa echt magisch!

 9. Geweldig cadeau voor mijn kleine meisje Caitlyn. Ze kan zo opgaan in haar eigen wereldje, vooral met zo’n magische fee, zou super voor haar zijn.

 10. Bijna jarig dochtertje met twee Grote Broers wil wat tegenwind voor al dat jongensgeweld…. laat maar komen de feeën, eenhoorns en over-the-top roze spulletjes!

 11. Jaaaaaaa jahoeeeee

  Wat onwijs leuk zeg Oehhh ik zou mn meiske om toveren tot een stuiterbal als ik haar hier mee mag verrassen
  Ze heeft het er al zo onwijs lang over mn kleine.meid zou stuiteren door het het huis van blijdschap zo super leuk vind ze dit.. En stiekem heel stiekem geef ook toe dat.ik het toch ook wel erg leuk vind

  Ik ga duimen Wie weet helpt dat om mijn kleine meid Nora in het zonnetje te zetten

  Groetjes suzan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge