Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulDe laatste winnaar van de Sinterklaas win vierdaagse! Tenminste dat hoop ik… ik hoop dat de nieuwe winnaar van dag twee en deze winnaar van dag vier spoedig reageren! Morgen gaat dan alles nog met de post mee en dan is het vrijdag of zaterdag bij de winnaar! Dus kom maar op!

Wat zo bijzonder is aan bloggen is de leuke bijkomstigheid dat er soms verschrikkelijk veel leuke dingen op je pad komen. Zoals nu, gewoon dingen weg kunnen geven! En ook de komende maand is het weer raak, we beginnen vrijdag al weer met een nieuwe winactie!

Nog even ter herinnering… wat was er ook alweer te winnen??

Sinterklaas win vierdaagse - hoe tem je een draak 2_02Hoe tem je een draak – Toothless vs. Dragon catcher

Wederom is het een set van Hoe tem je een draak, dit keer van de film ‘Hoe tem je een draak 2’. De eerste set die te winnen is, is “Toothless vs Dragon Catcher” of terwijl “Tandloos vs Draken Vanger”.

“Tandloos heeft de strijd verloren van de drakenvanger en zit gevangen in de klauwen! Help Tandloos en bedenk hoe hij kan ontsnappen. Maak met de hendel het dak van de drakenvanger open en laat Tandloos vrij, hij zal je dankbaar zijn!”

Sinterklaas win vierdaagse - hoe tem je een draak 2_01Hoe tem je een draak – Cloudjumper

Cloudjumper is een draak met twee paar vleugels en een echte power dragon!

“Zoals alle andere Stormcutters draken heeft Jump een tweede paar vleugels die verborgen zijn. Dit laat hem toe om heel vlotjes door de lucht te navigeren. De drakentemmer Valka is al vele jaren zijn partner en goede vriend. Gebaseerd op de film Dragons 2”

De winnaar is…

Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd (voor sinterklaas) bij de winnaar willen hebben.

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge