Dragons Race to the EdgeWat waren er weer veel reacties voor deze winactie! Die Draken van Hoe tem je een draak blijven populair! Het blijft leuk dat mensen enthousiast zijn bij winacties, ik hoop dan ook keer op keer dat het op een mooie plek terecht zal komen. Vandaag kwam ik er pas laat aan toe door wat verplichtingen, maar het is weer gelukt!

 

 

Wat was er ook al weer precies te winnen?

Dragons Race to the Edge

Dragons Race to the EdgeDe dragons nemen je mee de lucht in en ze kunnen het gevecht met elkaar aan gaan! Train de draken en speel de film na! In het pakket zitten vijftien draken (dragons), waaronder Toothless, Gronckle, Fireworm en meer! De vijftien verschillende dragons zitten in één verpakking, de draken zijn tussen de 4 en 10 centimeter groot.

Je kunt nu je eigen scenes naspelen met deze set van Dragons Race to the Edge!

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!

Gefeliciteerd….  Lees snel je mail!

Niet gewonnen? Er komt ergens in maart nog een winactie voor de kleintjes online, een leuk item zo richting het voorjaar! Daarnaast loopt er momenteel een super gave winactie var ArtyAnimals waar je nog aan mee kan doen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge