Sinterklaas win vierdaagse op VeusteveulLeuk die ‘snelle’ winacties! Binnen een week weten of je de winnaar bent van een winactie, zo doen we dat zo vlak voor Sinterklaas! De eerste dag kwam er een winactie online waarbij je een set Disney Palace Pets kon winnen!

 

 

 

Behalve schrijven en zelf mogen genieten van de mogelijkheden die bloggers soms krijgen is het erg leuk om andere mensen blij te maken! Hier dan de uitslag van de eerste dag van de Sinterklaas win vierdaagse op Veusteveul.nl

Nog even ter herinnering… wat was er ook alweer te winnen??

Disney Palace Pets Blondie en Rapunzel

Een paradepaard moet moedig en betrouwbaar. Blondie is dit allemaal en ze is ook nog eens schattig. Daarom zag Rapunzel haar meteen tijdens de parade ter ere van haar thuiskomst.

 

 

Winactie Palace Pets

Disney Palace Pets Berry

Tijdens een boswandeling vond Sneeuwwitje Berrie, die zich onder een bosbessenstruik had verstopt. Berry bleek dol op eten te zijn.

 

 

De winnaar is…..

Mocht ik binnen 24 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen! Zoals je wellicht opvalt is ook de reactie tijd ingekort van 72 naar 24 uur, ook dit heeft alles te maken met het feit dat we het op tijd (voor sinterklaas) bij de winnaar willen hebben.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge