GoCustomized, gepersonaliseerd hardcase voor mijn telefoon!Vandaag, oudejaarsdag mag ik de laatste winnaar van één van de winacties op Veusteveul bekend maken! Hoe leuk is dat? Om 12.00 uur sloot deze actie maar was ik met mijn gezin even de hort op, vandaar dat iets later als gepland de uitslag online verschijnt! Nu de grote vraag… wie is de winnaar van het gepersonaliseerde telefoonhoesje naar keuze?

Wat was er ook al weer precies te winnen?

Eigenlijk is het heel simpel… er is een telefoonhoesje met foto te winnen! Zo’n hardcase hoesje kost normaal € 19,95 en de winnaar krijgt zo’n gepersonaliseerd telefoonhoesje gratis en voor niets opgestuurd. Met de te winnen prijs maak je van je telefoon een persoonlijke en unieke telefoon!

Ben je niet de winnaar op onze site? Dan kan je natuurlijk altijd zelf een gepersonaliseerd telefoonhoesje bestellen op de site van GoCustomized! Het is goed te weten dat je geen verzendkosten betaald als je in Nederland of België woont.

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!
Gefeliciteerd….  Lees snel je mail!

En de winnaar van het telefoonhoesje is…. Gefeliciteerd!!

Een video die is geplaatst door Nathalie (@veusteveul) op


Niets gewonnen afgelopen jaar op Veusteveul? Niet getreurd, ik ga mijn best doen om met enige regelmaat een winactie op Veusteveul te krijgen. Geen idee hoe vaak of wat er allemaal te winnen zal zijn. In januari zal er in ieder geval één winactie online komen! 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge