Mamablogger paashopIn totaal 45 (mama)bloggers hebben meegedaan aan de mamablogger Paashop, sommige winacties zijn al afgelopen en sommige lopen nog even door. Deze winactie liep iets langer als een week, maar wat een reacties zeg! Er zijn nog altijd veel kinderen die blij worden van Woezel & Pip, toch leuk! Niet gewonnen?

Kom morgen nog eens kijken… dan is er weer een nieuwe winactie!

Wat was er ook al weer precies te winnen?

Mamablogger paashopWoezel & Pip Speeltent Tovertuin ~ Pop it up

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan in deze kleurrijke en vrolijke speeltent van Woezel & Pip. Deze tent is 90 x 90 x 90 cm en gemakkelijk in elkaar te zetten en na gebruik weer makkelijk op te bergen.

 

 

Mamablogger paashopWoezel & Pip Junior kwartet

Dit kleuter kwartet kan zelfs door de allerkleinsten gespeeld worden, zoek steeds drie kaarten bij elkaar. Met leuke illustraties van Woezel & Pip en hun vriendjes! De kaarten van dit kwartet zijn extra groot en afneembaar.

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!
Gefeliciteerd….  Lees snel je mail!

Niet gewonnen? Niet getreurd, er komt morgenochtend om 06.00 uur weer een nieuwe winactie online waarbij je een shoptegoed van € 50,– kan winnen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge