Vandaag de winnaar van het shoptegoed van Outside-wishes.nl geloot en er is nog een lopende winactie! Ook staat er nog een actie klaar voor december. Kortom, het is weer tijd om de winnaar bekend te maken! Ben je niet de winnaar van deze actie? Doe dan mee met de nog lopende actie voor het winnen van toegangskaarten voor Thermen Bussloo!

Wat was er ook al weer te winnen?

We mochten van Outside-Wishes.nl een shoptegoed van € 15,– weggeven! Leuk of niet? Met dit shoptegoed kan je zelf gaan shoppen bij deze leuke webwinkel en een keuze maken uit de vele producten die zij aanbieden.

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site, Marleen gefeliciteerd!! Lees snel je mail!!

De winnaar van het shoptegoed bij @outside.wishes is…. Gefeliciteerd!!

Een video die is geplaatst door Nathalie (@veusteveul) op

Voor de andere, niet getreurd… er loopt nog een winactie en deze maand volgt er nog een winactie! Ook benieuwd?  De lopende winactie is de te winnen toegangskaarten voor Thermen Bussloo! De nieuwe actie blijft nog even stil, deze komt volgende week!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge