Paw Patrol, patroller winnaar van de winactie!Wat waren er veel reacties voor deze winactie! En ja, dat begrijp ik wel.. een kostbaar stuk speelgoed mogen we bij Veusteveul weggeven! Het blijft bijzonder dat te mogen doen, in dit geval omdat we het twee keer hebben ontvangen en één vrachtwagen in huis wel genoeg is! Vandaag, een stuk later als gepland is de winnaar geloot!

Wat was er ook al weer precies te winnen?

PAW Patrol Patroller

Paw Patrol, patroller winnaar van de winactie!De Patroller is een vrachtwagen die getransformeerd kan worden naar een mobiel hoofdkwartier. De vrachtwagen kan open geklapt worden en zo kan er goed en makkelijk mee gespeeld worden.

De patroller wordt geleverd met Ryder en zijn voertuig, de overige figuren zitten daar niet bij. Echter de patroller bied wel de ruimte om er meer voertuigen in te kunnen zetten. Volgens de informatie kunnen er zes rescue racers in of drie basic voertuigen.

Wat ons opgevallen is, is dat de vrachtwagen stevig is en best wat kan hebben!

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!
Gefeliciteerd….  Lees snel je mail!

De winnaar van de PAW Patrol vrachtwagen is….

Een video die is geplaatst door Nathalie (@veusteveul) op

Niets gewonnen afgelopen jaar op Veusteveul? Niet getreurd, er loopt nog een winactie met een shoptegoed van € 25,– voor Valentijnsdag!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge