ArtyAnimalsVandaag de winnaar van het shoptegoed van ArtyAnimals.nl geloot.. de winnaar mag een shoptegoed van maar liefst € 50,– besteden in de shop! Hoe gaaf is dat, stiekem ben ik wel een beetje jaloers! Nou daar komt de uitslag…

Wat was er ook al weer te winnen?

We mochten van ArtyAnimals.nl een shoptegoed van € 50,– weggeven! Leuk of niet? Met dit shoptegoed kan je zelf gaan shoppen bij deze leuke webwinkel en een keuze maken uit de dierenpints, van brave tot baby beesten. Deze dieren kan je dan weer laten printen op verschillende materialen en in verschillende materialen.

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!
Gefeliciteerd!! Lees snel je mail!!

Voor de andere, helaas… natuurlijk kan je ook ‘gewoon’ gaan shoppen bij ArtyAnimals! Ook bij andere bloggers is er een winactie voor deze shop op dit moment, dus kijk even rond zou ik zeggen! Op dit moment weet ik dat er op 1 april een nieuwe winactie zal komen, gericht op kinderen denk ik maar ik moet nog een definitieve keuze gaan maken.
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge