Names4ever - mama-sieraad - zilveren-hanger-moeder-en-dochter Sieraden van Names4ever zijn erg mooi en persoonlijk, het perfecte sieraad voor moeders als je het mij vraagt! Er is ontzettend veel keuze en je kan zelf bepalen wat je in je sieraad laat graveren. Een mooier en persoonlijker cadeautje kan ik niet bedenken! Zelf zou ik ongetwijfeld een sieraad uitzoeken uit de serie mama sieraden. Maar nu… wie is de winnaar?

 

 

Names4ever - mama-sieraad_01Wat was er ook al weer precies te winnen?

We mogen in samenwerking met Names4ever € 50,– shoptegoed weggeven zodat je zelf het leukste, mooiste of het meest bijzondere sieraad kan bestellen op de site van Names4ever.

Je kan dan zelf een keuze maken uit de grote hoeveelheid sieraden die je kan kopen op Names4ever! Of je nu een naamsieraad, mamasieraad, fotosieraad of één van de andere prachtige sieraden

 

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site! Gefeliciteerd…  Lees snel je mail!


Niet gewonnen? Ik ben ben aan het ‘broeden’ op een nieuwe winactie in het kader van een mooi aantal volgers op Instagram! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge