De te winnen Drink & Snack in the box!Als eerste mijn excuus, ik had even geen rekening gehouden met het feit dat ik vanavond moest werken. Vandaar laat, maar beter laat dan nooit! Op de eerste plaats, wat super zoveel mooie reacties met goede ideeën! Helaas kan er maar één lezer en volger de winnaar zijn. En de winnaar is….

De winnaar schreef dat ze de snack in the box zou vullen met met fruit, nootjes of stukjes kaas! De winnaar is…..

De winnaar van de winactie is….. #winactie #drinkinthebox #snackinthebox @deleukstelunch

Een video die is geplaatst door Nathalie (@veusteveul) op

Mariska gefeliciteerd!!

Je hebt inmiddels een mail in je mailbox! We vragen je om zo spoedig mogelijk te reageren, bij een uitblijvende reactie zullen we een nieuwe winnaar loten.

Helaas moet ik de andere teleurstellen… mocht je de snack en drink in the box willen aanschaffen, ze zijn te koop bij De Leukste Lunch mijn persoonlijke favoriete webshop als het gaat om dit soort spullen!

Verder niet getreurd! Er komt binnenkort weer een nieuwe winactie aan! Het is dan wel geen snack en drink in the box maar wel een andere leuke prijs!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge