Wellness & Hotel Thermen BusslooHet gaat zo snel! Weer een winactie ten einde, nog één te gaan die dit jaar ten einde loopt! Vandaag mogen we de winnaar van de toegangskaarten voor Thermen Bussloo bekend maken, tot 20.00 uur vanavond liep de winactie! Net als bij de andere winacties hebben we de winnaar geloot via internet. Uiteraard hebben we de reacties gelezen en gunnen het iedereen… helaas hebben we slechts één set toegangskaarten weg te geven!

Wat was er ook al weer te winnen?

Er waren twee vouchers “sauna-entree voor één persoon” te winnen! De toegangskaarten zijn geldig van maandag t/m donderdag en zijn in te leveren tot 21 november 2017.

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site, Haico gefeliciteerd!! Lees snel je mail!!

Jaaa… de winnaar is….

Een video die is geplaatst door Nathalie (@veusteveul) op

Voor de andere, niet getreurd! Er loopt nog een winactie en er liggen nog wat leuke producten die we weg mogen geven. Ook benieuwd? Bij de lopende winactie kan je een (gepersonaliseerd) hoesje voor je telefoon winnen! Wat betreft de producten die er nog liggen, misschien dat er volgende week nog wat online komt en anders starten we in het nieuwe jaar op een leuke manier!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge