Tricot rokje winnen! De twee winnaars!Het tricot rokje op maat, eerst dacht ik er komen helemaal geen reacties, maar gelukkig viel het mee! Omdat er toch zo veel waren een verrassing… ik heb twee winnaars getrokken!

Dacht waar ik er ééntje kan maken, kan ik er ook wel twee maken! Dus er zijn twee winnaar uit de bus gekomen, wie het zijn? Lees verder!!

 

De eerste is Linet, zij wil voor haar dochter Ninthe maat 128!

Linet, eerste winnaar van het tricot rokje!

 

De tweede winnaar is Diana, zij wil maat 128/134 voor Rowena!

tricot rokje, winnaar twee diana!

Beide winnaars hebben een mail ontvangen waarin ik ze verwijs naar dit artikel om een keuze te maken uit de stofjes en het adres op te geven waar het rokje naar toe mag!

De stofjes waar uit gekozen kan worden zijn…..

De stofjes waar uit gekozen kan worden!
Van een aantal stofjes heb ik niet genoeg voor twee rokjes, stel dat jullie beide het zelfde stofje kiezen dan heeft Linet de eerste keuze omdat zij als eerste als winnaar uit de bus kwam.

Welk stofje zou jij hebben gekozen?
Ben je dit keer geen winnaar? Binnenkort volgt er een nieuwe winactie!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Hey Natalie wat leuk dat ik heb gewonnen! Gaat ninthe heel leuk vinden! Het valt niet mee om een stofje uit te zoeken maar martin heeft de knoop doorgehakt. Hrt wordt het blauwe vogel /bloesem stofje .onderin. tussen de veertjes en de flamingo s in. Maat 128/134.
    Bedankt vast! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge