Het blijft me verbazen hoeveel mensen het leuk vinden om mee te doen met de winacties op Veusteveul! Vandaag weer eens een shoptegoed en geen vastgesteld cadeau, is voor de afwisseling ook wel weer leuk! We zijn januari weer leuk gestart op deze manier! In dit bericht gaan we de tweede winnaar van dit jaar bekend maken!

Wat was er ook al weer te winnen?

Bij deze winactie was er € 25,– shoptegoed te winnen om zelf een leuk valentijnscadeau uit te kunnen zoeken bij Radbag! In mijn inspiratie artikel gaf ik wat voorbeelden van cadeaus die mijn leuk lijken, maar jij kan natuurlijk zelf een keuze maken uit al het moois!

De winnaar

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook voor de winnaar van de winactie? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!
Gefeliciteerd Marion! Lees snel je mail!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

  1. Ik heb je al bedankt, maar doe het hier lekker nog een keer, want ik ben er zo blij mee! We hebben het krap op het moment en het is superleuk om dan een keer zomaar iets te kunnen uitzoeken. Ook echt heel gaaf dat de verzendkosten vervielen. Dank je wel! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge