Winactie Prachtigkado.nlVorige week kwam de winactie voor deze prachtige mok online! Er waren best wat reacties en vandaag maak ik de winnaar bekend die een mok mag bestellen. De winnaar is…

Wat krijgt de winnaar?

In samenwerking met prachtigkado.nl mag ik een mok voor moeder (of voor jezelf natuurlijk) weggeven! Het gaat om deze mok, met een harten oor! De mok die je krijgt toegestuurd kan je laten bedrukken met een foto naar keuze en vervolgens krijg je hem geheel kosteloos opgestuurd!

De winnaar van deze winactie is…

De winnaar heeft een mail van ons ontvangen en we hebben het mailadres doorgegeven aan Prachtigkado.nl zij nemen contact met je op!

Gefeliciteerd Linda van de Beek!

Winnaar winactie moederdag cadeau - Prachtigkado.nl

* Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge