Winnaar dinosaurus rugzak!Wie heeft de groene en de roze dinosaurus rugzak gewonnen? Dit keer eens anders als anders, geen printscreen van de uitslag maar dit keer een filmpje! Deze heb ik zojuist op instagram en facebook gezet… dus als je benieuwd bent neem snel een kijkje!!

Beide winnaars krijgen vanavond ook een mail van ons, graag ontvangen we daar een reactie op!

Dinosaurus rugzak

Deze keer was het een superleuke rugzak voor peuter of kleuter! Een lichtgewicht tas die zacht en kleurrijk is. Daarnaast draagt de rugzak comfortabel, wasbaar en geschikt voor kinderen tot ongeveer zes jaar.

Geschikt voor wat te eten en drinken of schone kleding richting de oppas of peuterspeelzaal!

De rugzak heeft twee vakken, een kleine en een grote beide af gesloten met een rits. En is je kindje een ‘wegloper’ dan ken je er ook nog een riempje aan doen waardoor je hem of haar vast kan houden.

Mooi! Een roze dinosaurus rugzak! De groene dinosaurus rugzak

Winnaars

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site… Marieke en Anne-Wil, gefeliciteerd!! Lees snel je mail!!

Voor de andere, niet getreurd… er volgt voor het begin van het schooljaar nog een andere winactie om de broodtrommel van je kind op te vrolijken! Ook benieuwd? Binnenkort een tipje van de sluiter op Instagram

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge