De winnaars van de lunchprikkers zijn bekend, er zijn maar liefst drie winnaars. De personen die mee hebben gedaan aan de winactie volgen me op diverse kanalen, die hebben inmiddels vast weer wat gezellige lunchtrommeltjes voorbij zien komen.

De kinderen van de winnaars krijgen vanaf volgende week ook wat leukere lunchtrommels en misschien ook wel 10 uurtjes mee naar school, ik ben dan ook erg benieuwd naar de foto’s!

De lunchprikkers in gebruik

De afgelopen dagen heb ik via Instagram weer een aantal keren foto’s van de 10 uurtjes en lunch boxen van mijn meiden gedeeld, met zo’n leuk prikkertje erin ziet het er toch net wat gezelliger en leuker uit! Kijk zelf…

Lunchprikkers Lunchprikkers 
Naast dat het er leuk uit ziet zijn de verschillende maten prikkertjes erg handig, zo kan je de grootste gebruiken als vorkje bij het fruit. Er hoeft geen losse vork meer mee in de schooltas! Best leuk toch?

Ben jij de winnaar?

De winnaars staan inmiddels al op Facebook en Instagram, vermoedelijk hebben ze het inmiddels wel gezien…. daarnaast hebben ze mail ontvangen!

Ook via deze weg wil ik Fleur, Linda Raaijmakers en Erika Hogerdijk feliciteren! 

Zorg dat je binnen 72 uur reageert op onze mail, indien dat niet het geval is zullen we een nieuwe winnaar loten.

Niets gewonnen? Niet getreurd, er volgt een nieuwe winactie binnenkort!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge