Topdag voor de man... nieuwe auto en telefoon!Volgens mij heeft de man hier in huis afgelopen woensdag een topdag gehad… een half dagje werken en twee ‘speeltjes’ waar je maar druk mee kan zijn! Volgens mij vindt iedere man dat wel leuk en vermoedelijk een aantal vrouwen ook!

Wat maakt een ‘topdag’?

Op de eerste plaats was die dag het werken met een halve dag klaar, dat is natuurlijk al fijn! Daarnaast kreeg hij twee nieuwe speeltjes in handen, best bijzonder zo op één dag!

Vorige week kochten we een nieuwe auto (okay, vooruit een tweedehands maar voor ons een nieuwe auto), die mocht manlief samen met mijn vader ophalen afgelopen woensdag. De auto moet nog een dagje terug om verder ‘opgelapt’ te worden maar, we zijn er niet minder blij mee!

Verder was daar dan eindelijk een nieuwe telefoon… stiekem wat teleurgesteld omdat het geen Samsung S7 kon zijn accepteerde hij een Samsung S6 en na een aantal uurtjes ‘klungelen’ met de telefoon is het gelukt alles werkt!

De Auto

Onze Japanner zou voor het vierde jaar op rij hoge kosten met zich meebrengen… elk jaar brachten we tussen de € 900,– en € 1.200,– weg om het ding weer goedgekeurd te krijgen en te laten maken wat nodig was! En ja… we deden dat omdat we er geen andere auto voor konden kopen en dit even de enigste optie was!

We hebben onze Japanner nu omgeruild voor een Fransoos… een wat grotere auto staat er nu voor de deur! We zijn van een Toyota Corolla (hatchback) naar een Peugeot 307 SW gegaan… het is even wennen maar hé het rijdt, we zitten droog en is wat ruimer.

Dat we wat meer ruimte hebben is absoluut fijn met twee groeiende meiden en twee honden! We hopen met deze goede, tweedehands auto toch wel weer een jaartje of vijf vooruit te kunnen!

Allemaal blij!

Behalve dat de man in huis een ‘topdag’ heeft beleefd zijn de meiden ook super enthousiast over de auto. Want mam, de auto is groot… een dak van glas en hij is mooi! Nou man blij, kinderen blij en ja, deze moeder is ook blij! We kunnen voorlopig weer even veilig op pad!

Nog een leuk weetje… pa heeft een 206, maar wil eigenlijk ook graag een 307 (wel met panoramadak!) en vrienden van ons krijgen ook zo’n mooie 307, maar dan blauw! 

Zou de man bij jou thuis hier ook erg blij van worden? Een andere auto én een nieuwe telefoon? Wat voor een bijzondere dingen maken jou blij?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge