In praktisch het hele land was het raak vorige week donderdag, het onweerde en hard… het ging heel hard! Wij zaten op het balkon toen we na een hele harde klap en een flits voor onze neus langs niet wisten hoe snel we naar binnen moesten komen. En niet alleen wij blijkt achteraf, ook de buren maar ook mensen een aantal straten verder! Het was oprecht eng!

Op diverse plekken is de onweer ingeslagen, niet heel ver hier vandaag in Bennekom heeft het een prachtige boerderij in de as gelegd en een paar straten verder is de onweer in een boom geslagen. In Wageningen waren meer plaatsen waar het in ene een poosje donker was en het onweer was ingeslagen, gelukkig zonder al te veel gevolgen.

Met eerlijkheid moet ik toegeven, het was toch wel eng…. het ging mij er iets te hard aan toe! Onze oudste heeft rillend als een rietje bij mij op schoot gezeten. We zullen deze zomer nog wel meer onweer krijgen, het klimaat veranderd.

Op twitter en Facebook kwam ik werkelijk prachtige foto’s tegen!


Gemaakt door Roel v Cauwenberghe


 Gemaakt door Ludger Boerrigter

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge