Ja, vandaag is het mijn verjaardag…
Al weer 32 jaar, waar blijft de tijd?
Gisteren vierde ik samen met onze jongste mijn verjaardag… een positieve bijkomstigheid van bijna tegelijk jarig zijn is dat je het makkelijk samen kan vieren!

Mijn zusje had het zo geregeld dat iedereen wist dat ik onderstaande hanger mooi vind en daardoor kreeg ik geld en cadeaubonnen, dezelfde middag ben ik de ketting, hanger en de onderste twee munten nog gaan halen.


 
 
Bedankt allemaal!
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge