Gedoe met photobucket... blogBij meerdere bloggers heb ik het al eens voorbij zien komen, de grappigste, gekste of meest maffe zoektermen waarop de site werd gevonden. Dat zette me aan het denken, ik kijk er namelijk zelden na! Ik weet alleen waar de site het beste op wordt gevonden, maar verder nooit ingedoken. Tijd dus om eens wat te spitten in de gegevens van Veusteveul.

Zoveel zoektermen die gebruikt zijn en waarbij mensen op Veusteveul terecht zijn gekomen, de zoektermen die het meeste gebruikt worden zie je vaker voorbij komen op de site. Nu heb ik gekozen voor mij opvallende zoektermen. Zoektermen waarbij ik niet altijd direct kon bedenken bij wat voor een artikel je dan uit zou komen! Hieronder tien zoektermen met de artikelen die gevonden worden.

Waar is Wally antwoorden

Grappig, net of ik de antwoorden van de “Waar is Wally” boeken op de site zou hebben staan. Nou ja er staat in ieder geval wel een artikel over de (te) leuke Waar is Wally boeken!

Ik denk dat ik net online ben ingegaan op een huwelijksaanzoek

Het is een zin die afgelopen najaar op facebook opdook samen met onder andere “ik vond net een eekhoorn in mijn auto”. Iemand heeft het goed bedoeld waarschijnlijk, maar het ging om borstkanker… en borstkanker is geen spelletjes! Als er op dergelijke zinnen wordt gezocht in google kom je op mijn artikel “Borstkanker is geen spelletje!

Tante Til jurk

Oei, mocht je hier op gezocht en geklikt hebben… sorry! Het is niets van wat het lijkt. Geen jurk en al helemaal geen tante Til jurk. Maar enkel al die roze kleding van onze jongste dochter die ik laat zien en bespreek ik dit artikel!

Ergonomisch strijken

Wist niet dat het kon, maar het kan! Helaas heeft de ‘googleaar’ niet gevonden wat hij of zij wilde vinden. Wel een artikel dat gaat over ergonomisch dragen waar te lezen is dat ik ook gewoon de was kon strijken terwijl ik mijn kleintje droeg in een doek! Benieuwd naar ergonomisch dragen? Lees het artikel op de site!

Makkelijk Chinees toetje

Grappig soms hoe berichten worden gegeven als zoekresultaat! Ik heb nooit een Chinees toetje gemaakt of gegeten, wel heb ik een top vijf van favoriete gerechten op Veusteveul gezet.

Enge brief

Geen idee waarvoor iemand ‘enge brief’ zou zoeken? Voor een spannend feestje? Om zo’n brief te versturen naar een verschrikkelijke omdat je een grote pestkop bent? Helaas kom je bedrogen uit, je komt uit bij een artikel over hoax berichten!

Ter 44

Wat er precies gezocht wordt met deze zoekopdracht weet ik niet, tot mijn verbazing komt Tea Topic nummer 44 boven water met deze zoekopdracht. Nou ja, weet je in ieder geval waar ter wereld ik me het meest comfortabel voel.

Van Haren kinderschoenen goed

Vorig jaar oktober schreef ik een artikel over goede kinderschoenen, daar rep ik met geen woord over van Haren! Wellicht heeft de zoeker wel iets aan het artikel over goede kinderschoenen gehad.

Verkleedpak draak

Alles behalve een verkleedpak van een draak, je komt namelijk uit bij een oude winactie waarbij er iets te winnen was van hoe tem je een draak!

Vrijwilligerswerk 31 december

Een bijzondere zoekterm… misschien wilde iemand vrijwilligerswerk doen op 31 december? Weten of een bepaalde groep op die dag vrijwilligerswerk doet? Geen idee, op Veusteveul kom je niet uit bij een artikel maar bij alle blogjes die in de categorie vrijwilligerswerk vallen!

Als je zelf een site hebt, kijk jij hier wel eens naar in je beheer?

Gebruik jij wel eens Google en zie wel eens pagina’s voorbij komen die helemaal niet aansluiten bij je zoekopdracht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

    1. Zelf ook niet zo diep gekeken naar gekke zoektermen, wel naar de beste zoektermen zodat ik een idee heb hoe veusteveul.nl gevonden wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge