Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018Afgelopen dinsdag mocht ik alvast kijken naar de zomercollecties van verschillende kledingmerken. De kleding komt de komende weken de winkels in en wat wordt het moeilijk dit jaar! Er zijn verschrikkelijk veel merken kinderkleding en er is zoveel diversiteit, van stoer tot meisje, meisje en heel sierlijk tot super stoer! Ik heb genoten van het rondkijken, foto’s maken en het ontdekken van een voor mij nieuw merk waar ik echt superblij van word. 

Op uitnodiging van Pr4Kids mocht ik samen met een aantal andere bloggers alvast de zomercollectie 2018 van een aantal merken bekijken, voelen en vastleggen! De kleding die we hebben gezien en die ik hier ga laten zien is binnen nu en een aantal weken in de winkel verkrijgbaar, dus mocht je iets leuks zien… binnenkort kan je het al kopen!

In het kort neem ik je mee in een aantal merken die mij zijn opgevallen, nu is mijn blik wat meer gefocust op kleding voor meiden vanaf maat 134 en daar ga ik dan ook wat van laten zien hier op Veusteveul! Benieuwd naar meer merken en kleding die ik heb mogen bekijken? Kijk dan op instagram, daar laat ik ook wat andere merken zien.

Bampidano

Wat opvalt in de collectie van Bampidano is dat het lekker draagbare en comfortabele kleding is. Daarnaast is het verkrijgbaar van klein (maat 92) tot groot (maat 152). Het motto van dit kledingmerk is “Wear, love and play”, hier moet de kleding aan voldoen. Ik denk dat het is gelukt!

De verschillende kledingstukken uit deze collectie zijn goed te combineren, de basis is navy met wit met daarnaast kleurrijkere kledingstukken en details.

Bampidano Summercollection, zomercollectie 2018 Bampidano Summercollection, zomercollectie 2018 Bampidano Summercollection, zomercollectie 2018
Bampidano Summercollection, zomercollectie 2018 Bampidano Summercollection, zomercollectie 2018

Like Flo

In tegenstelling tot veel merken is Like FLO een merk dat op de winkelvloer is ontstaan op basis van wat jongens, meiden en ouders leuk vinden. Like FLO is herkenbaar aan de sweatstof, zachte jersey’s, stretch en slimfit pasvorm. De collectie die ik heb bekeken was divers, van rood tot legergroen en stoer tot een mooie combinatie van sportief in een stijlvol jasje.

De kleding van Like Flo is verkrijgbaar van maat 68 t/m 164. De babycollectie gaat van maat 68 t/m 92, jongens van maat 92 t/m 152 en meiden in maat 98 t/m 164. Nu even een aantal van mijn favorieten op een rijtje! Voor het zwart witte jasje met de veren op de mouwen, geweldig!

Like Flo, Summercollection, zomercollectie 2018 Like Flo, Summercollection, zomercollectie 2018 Like Flo, Summercollection, zomercollectie 2018 Like Flo, Summercollection, zomercollectie 2018

Retour Jeans

Het klinkt buitenlands, maar toch is Retour Jeans een Nederlands merk. In 2005 is het merk opgezet en wordt momenteel in zo’n vijftien landen verkocht. De collectie bestaat uit een lijn voor meisjes als jongens, in de leeftijd van twee tot en met zestien jaar oud. Retour focust zich op een goede pasvorm en aandacht voor detail, die details zie je dan ook in elk kledingstuk terug.

Die rood, zwarte met witte jurk en die broek met de rode streep aan de zijkant? Dat zijn de favorieten uit de collectie van Retour van mijn oudste dochter!

Retour Jeans, Summercollection, zomercollectie 2018 Retour Jeans, Summercollection, zomercollectie 2018
Retour Jeans, Summercollection, zomercollectie 2018 Retour Jeans, Summercollection, zomercollectie 2018 Retour Jeans, Summercollection, zomercollectie 2018

Street Called Madison

Wat ik persoonlijk bijzonder vind aan dit merk is dat de collecties worden gemaakt in samenwerking met een groep tieners. Deze kledingstukken worden dus voor en door tieners gemaakt, treffender kan het bijna niet. De kledingstukken hebben doorgaans vrij neutrale kleuren en kunnen goed gecombineerd worden, elke tiener kan op deze manier zelf zijn of haar eigen stijl creëren. De kleding van Street Called Madison is verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 176.

Street Called Madison, Summercollection, zomercollectie 2018 Street Called Madison, Summercollection, zomercollectie 2018 Street Called Madison, Summercollection, zomercollectie 2018
Street Called Madison, Summercollection, zomercollectie 2018 Street Called Madison, Summercollection, zomercollectie 2018

Nais Kidswear

Afgelopen winter kwam de eerste collectie van het nieuwe merk Nais op de markt en nu volgt de eerste zomercollectie! Hip, sportief, vrolijk en stoer, dat is de collectie van Nais voor zowel jongens als meisjes. Het is lekker draagbare kleding van jersey stoffen met vrolijke printjes. De kleding wordt gemaakt in de maten 86 t/m 164!

Dit is echt mijn favoriet, ik ontdekte dit merk dus echt pas afgelopen dinsdag bij de persdag bij Pr4Kids.

Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018 Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018 Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018 Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018 Nais Kidsware, Summercollection, zomercollectie 2018

Ik weet al weer hoe het shoppen de komende tijd gaat! Vermoedelijk ga ik voor hele andere dingen op pad en ik kom terug met kleding voor de kinderen. Volgens mij ben ik niet de enigste die het overkomt!

Vooral van het merk Nais denk ik dat dat het wel eens een favoriet zou kunnen worden hier in huis. Lekker draagbaar, kleurrijk en sportief.

Wat vindt jij van de zomercollecties? Hou je van kleur? Sportief? Of van heel wat anders? 

 

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de foto’s zoals beschikbaar gesteld door de merken.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge