Shoplog... zomerkleding!Het werd tijd om de kledingkast van de meiden uit te zoeken, althans de zomerkleding! Met de wetenschap dat rond deze tijd de eerste voorjaar en zomerkleding in de winkels verschijnt, onze oudste dochter eindelijk eens wat is gegroeid was en we naar Arnhem gingen was het er echt tijd voor!

De laatste vrijdag van de voorjaarsvakantie gingen de meiden, mijn moeder en ik richting Arnhem. Doel was eigenlijk stofjes te kopen voor zomerkleding, helaas was het aanbod erg beperkt en heb ik wat meer geld uitgegeven bij de Primark!

Nieuwe zomerkleding voor beide!

Voor het voorjaar en de zomer heb ik al aardig wat jurkjes, rokjes en shirtjes gemaakt, maar dat is niet voldoende om de hele periode door te komen. Tenminste ik hoop dat we veel mooi weer krijgen in het voorjaar en zomer!

Onze oudste dame bleek inmiddels een aantal centimeter gegroeid te zijn, voor het eerst sinds een aantal jaren was ze ‘echt’ gegroeid! Goede reden voor nieuwe kleding, al moet ik bekennen voor korte broekjes doet het er niet zoveel toe hoe lang je bent. De jongste groeit natuurlijk ook gewoon door en soms is het gewoon tijd voor wat nieuws na het opruimen en uitzoeken van de kasten.

Zomerkleding bij Primark & Wibra

De vorige keer dat ik bij Primark was voor de kinderen was ik behoorlijk teleurgesteld, echt geen kleding die bij mijn meiden past, te breed, lange mouwen met een kort lijf, teveel roezen en kantjes of erg veel synthetisch materiaal. In mijn herinnering kocht ik toen alleen een paar shirtjes voor de dames, voor mezelf kon ik toen wel slagen met shirtjes en een vestje.

Eigenlijk ging ik voor leggings richting Primark de laatste keer, helaas was dat niets ze zaten bij allebei de dochters erg los. Maar we vonden tegen alle verwachtingen in behoorlijk wat leuke zomerkleding!

Shoplog - Zomerkleding bij de primark, korte spijkerbroekjes!Hier werden beide meisjes erg blij van, voor ieder een donkere en een lichte in maat 116!

Shoplog - zomerkleding bij primark korte broekjes, shirtje en hemdjes!
De meiden wilde deze korte broekjes maat 116 met bijpassende hemdjes en een shirtje in maat 122!

Bij de Primark kocht ik voor beide meiden hetzelfde, ze hebben dezelfde smaak en voor dit geld is dat prima! Behalve bij Primark hebben we ook nog een aantal leuke shirtjes gevonden bij de Wibra!

Shoplog - zomerkleding.. maar ook pyama's! Lang leve Primark en Wibra!
Het paardenshirt, roze met bloemen, het shirt met streepjes en de blauwe met “Exotic Beauty” zijn van de Wibra. Het shirt met Diesel erop voor € 2,50 kon natuurlijk niet blijven liggen! Als laatste pyjama’s van Disney, als je gaat slapen in een Disney Hotel dan moeten daar toch op zijn minst passende pyjama’s bij toch? 

Het nadeel van kleding kopen bij onder andere Primark, Wibra en Zeeman is dat er veel kinderen zijn met dezelfde kleding… dat is natuurlijk niet altijd leuk. Gelukkig kunnen we compenseren met onze eigen gemaakte kleding en de kleding van andere winkels.

Waar kopen jullie kinderkleding? Ook bij de wat goedkopere winkels? Of toch liever de wat duurdere merken?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge