Tag, vragenlijstjesBij Wolken & Zonnestralen kwam ik een leuke zomer-tag tegen, bedacht door Renske. Omdat de zomervakantie inmiddels al ruim een week geleden is begonnen voor de kinderen het weer nu na een week wat minder weer wel zomers is dacht ik, leuk een super geschikte tag voor dit moment! Hier de zomerse dilemma’s met mijn antwoorden!

Zomerse dilemma's voeten in de brandingOp blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding?

Blote voeten door de branding, absoluut… nu lopen we altijd wel graag op blote voeten maar de branding is wel mijn favoriet!!

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Een zonnige, culturele stedentrip bij een tropisch eiland stel ik me zon, zee en strand met een ligbedje en parasol voor… absoluut niet mijn vakantie! Ik kan niet zo best stil zitten, daarnaast vind ik het leuk om wat rond te kijken, te leren en uitstapjes te maken.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Barbecueën, dan heb ik iets meer keuze… op die BBQ kan immers van alles, zowel vlees, vis als groenten! Al bedenk ik me nu dat kan met pasta natuurlijk ook, maar dan eet je wel altijd pasta. Nee toch maar barbecueën, meer keuze en wat meer mogelijkheden in mijn ogen.

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht

Als ik zou moeten kiezen… zou ik nu kiezen voor in de buitenlucht. Tot negen jaar geleden zou ik hebben gezegd de sportschool. Helaas behoord geen van tweeën tot de mogelijkheden op het moment.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Altijd alleen op vakantie… nee, alleen is niets voor mij! Doe dan maar het eerste, dat iedereen denkt dat ik de zon tevoorschijn tover!

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Scandinavië, in de zomer naar Azië lijkt me niets… volgens mij is dat doorgaans ook niet de beste tijd om die kant op te gaan. Laat mij dan maar richting Scandinavië gaan, lijkt me prachtig daar!

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Nooit meer slippers dagen is geen optie! Daarom maar geen teennagels lakken, doe ik namelijk toch al zelden! Makkelijke keuze dus en geen dilemma!

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Huh, nee… dit is niet eens een dilemma maar een principe kwestie! Geen van beide is een optie, ik in een nét te kort rokje dat wil je echt niet en als ik mijn benen niet mag ontharen dan, dan… nou ja laat maar. Ik trek wel een nét te kort zomers rokje aan maar dan doe ik er stiekem een legging onder (ook fout ik weet het maar wel een ‘oplossing’).

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Doe mij die sterrenhemel maar… al denk ik daar bij slecht en koud weer vast weer anders over!

ijs_zomerse dilemma'sJouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ik moet gewoon voor de tweede moeten gaan, de hele zomer geen zoetigheid meer, is altijd beter voor me!

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Nou doe mij maar Kinderen voor Kinderen! Jeugdsentiment en altijd maar janken is ook zoiets.

En waren deze dilemma’s zomers genoeg? Ik kan niet wachten tot mijn zomervakantie begint… nog even geduld!

Leuk als je deze zomerse dilemma’s tag over wilt nemen, maar vermeld wel de bedenker van deze tag! 

Is jou zomervakantie al begonnen of moet je nog even geduld hebben?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge