Kleding is niet iets waar ik me echt druk om kan maken, ik kan jaren met dezelfde broek doen. Ja, ook al als het kruis (bijna) door is en de zakken gaten beginnen te vertonen! Als een broek goed en lekker zit dan draag ik hem ook tot het niet meer kan. Je zal mij ook niet vaak in ‘korte’ kleding tegenkomen, de mode? Ach vaak staat dat toch niet of past het me niet, dus doe gewoon mijn eigen ding. Maar wat is nu op dit moment dan mijn favoriete zomerse outfit of the day?

Al een paar keer heb ik op het punt gestaan om deze ‘opdracht’ uit de mama Challenge over te slaan. Zelf ben ik totaal niet modieus, dus wilde eerst dan de kinderen doen… maar dat werd het ook niet. Ik besloot aan het einde van onze zomervakantie deze opdracht te vervullen door terug te kijken wat ik het meeste heb gedragen deze vakantie!

Mijn favoriete zomerse outfit

Zomerse outfit of the day, favoriete outfit - Mama Challenge 2017__Voor de meeste mensen zal het niet eens echt zomers zijn verwacht ik, bij zomers denk je aan hemdjes maar vooral korte(re) broeken of rokken. Bij mij zal je niet snel blote benen zien, uit zelfbescherming (last van de zon) maar ook heb ik gewoon niet de mooiste benen om tentoon te stellen. Als je me met wat kortere kleding ziet zal het een rokje zijn tot op mijn knie of een 3/4 broek… al zijn die dagen zeldzaam.

Maar wat trek ik dan aan als het warm en zomers is? Vorig jaar droeg ik heel vaak een maxi dress, dit jaar heb ik er slechts een paar keer ééntje aangehad. Op de één of andere manier had ik daar geen zin in tot op heden. Maar wat draag ik dan wel?

Dit jaar heb ik vooral dunne broeken aangehad, dunnere katoenen broeken een linnen broek en van een soort tricot. Maar ik kocht bij Primark ook een zwarte ‘slimfit’ jeans die ongelooflijk lekker zit en ook niet warm zit tijdens het dragen. Nadeel voor mij is dat ik eigenlijk alle broeken moet inkorten, dat krijg je met een kort lijf en korte pootjes.

Naast die broek die ik dan met slippers of Adidas superstars draag heb ik daar mouwloze blouses bij gekocht, met een soort van ‘houthakkers’ printje. Die blouses zijn eveneens van Primark en zijn lekker luchtig, bij wat frisser weer een vestje erover en klaar!

Wat draag jij graag deze zomer? 

 

 Loading InLinkz ...

 

 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge